Categories Lepota

Osam načina na koje same sebe činite neprivlačnom

U sledećih osam tačaka videćete da vas ne poružnjuju samo beauty greške nego i neke mane. Svaka od ovih osam činjenica da se vrlo lako popraviti pa nema potrebe za očajavanjem jer ovo su samo saveti kako biste svaki dan bili korak bliži istinski najboljoj verziji sebe.

1. Žuta kosa

Pritom ne mislimo na namerno obojenu, neon žutu kosu. Poznata starleta Kim Kardashian West jednom je prilikom izjavila kako je održavanje plave kose posao punog radnog vremena. Moraćemo se složiti s njom. Jer ako nemate prirodno plavu kosu onda znate koliko brzo vam se počinje videti izrastak i koliko malo vremena treba da lepa platinasta plava kosa postane neprivlačno žuta. Kako biste izbegli ovu posledicu bojenja u plavo, obavezno koristite ljubičasti šampon koji će neutralizirati žutu boju i održavati boju vaše kose do sledeće posete frizeru.

 

2. Pušenje

Ovo ne trebamo posebno objašnjavati. Osim što je izuzetno loše za vaše zdravlje, dugoročno pušenje cigareta kao posledicu ima žute zube, bore oko usana i neprijatan zadah koji ponekad ni žvaka ne može u potpunosti neutralizovati.

 

3. Preterano iscrtavanje usana

Ovaj trend pokrenula je Kylie Jenner, pre nego što je odlučila priznati da koristi hijaluronske filere. Koliko god vi mislili da ste majstor u iscrtavanju usana, prelazna linija uvek se vidi i ne izgleda privlačno. Ako ne želite filerima niti hirurški povećavati usne, najbolje bi bilo da prihvatite svoju prirodnu veličinu usana i zavolite ih takve kakve jesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA