Otkrijte Instagram profil koji donosi sve tajne beauty industrije

by | 6 marta, 2019

Reklame za najrazličitiji spektar proizvoda nas već godinama napadaju sa svih strana, a društvene mreže su marketinškoj industriji otvorile čitavo novo područje kojim je trebalo zavladati. I zaista, možete li se setiti kad ste zadnji put proveravali svoj news feed na Facebooku ili Instagramu, a da niste naišli na barem nekoliko reklama ili plaćenih postova raznih influencera i svih onih koji to žele biti? Ako ste žena koja je u nekom trenutku života pretraživala kozmetičke pojmove, velike su šanse da će vas proizvodi iz tog spektra pratiti u stopu, barem kad je reč o internetu.

Kozmetička industrija je svakako jedna od najmoćnijih i sarađuje sa brojnim poznatim osobama koje nam se redom kunu u neverovatne rezultate postignute pomoću te i te kreme, ulja ili seruma. Mnogi im još uvek veruju, baš kao i blještavim pakovanjima i promišljenim kampanjama. No, kako zaista znati u koje se proizvode isplati uložiti, a koji samo zavaravaju potrošače?

 

Jedan od načina bi mogao biti da počnete pratiti Instagram profil Beauty By The Geeks ili posećivati njihovu internet stranicu. Radi se o skupini blogera s diplomama iz područja poput hemije, biologije i farmacije koji su odlučili stati na kraj svim lažnim tvrdnjama kozmetičkih proizvođača. Za sebe kažu da su kozmetički entuzijasti koji za cilj imaju precizno dokazati koliko je neki proizvod koristan, štetan ili jednostavno bespotreban. Počnete li ih redovito pratiti, videćete da u trenu razotkrivaju sve te fancy višesložne nazive koje često čujemo u reklamama, a iza koji se često ne krije ništa. Daće vam i poneki provereni beauty savet koji stvarno deluje i radiće brutalno iskrene recenzije novih proizvoda. Na kraju, možemo samo zaključiti kako nam ovakvih inicijativa treba što više!

Autor: N.M.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.