Categories Lepota

Otkriven organski sastav kreme koju Nikol Kidman koristi umesto botoksa

Holivudska glumica Nikol Kidman (52) poslednjih godina je predmet kritika zbog lica koje joj se potpuno izobličilo kao posledica korišćenja botoksa.

“Probala sam botoks, ali nije mi se svidelo kako mi je lice izgledalo nakon tretmana. Sada ga više ne koristim i ponovo mogu da pomeram čelo”, našalila se glumica, koja se sada navodno odlučila za prirodnu negu kože.

Međutim, metoda koju koristi Nicole mnogima je pomalo bizarna. Mada, zapravo nije u pitanju metoda već sastav balzama koji glumica smatra toliko dobrim da može da zameni botoks.

Nikol Kidman otkriva omiljene proizvode za kožu i načine za održavanje lepote

“Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, ali ipak nije želela da ih isproba. Zatim joj je njen savetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski uzgojenih kokoški koje su uginule prirodnom smrću. Potom se ova mast spaja sa kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim sirćetom i ekstraktom badema pre nego što se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta nedeljno“, otkrio je izvor blizak glumici.

Nikol je o botoksu i sama otvoreno progovorila i priznala da ga je koristila, ali ipak tvrdi da se plastičnim operacijama nije podvrgnula, u šta malo ljudi veruje.

“Ovako ne izgleda žena od 52. godine. Izgleda kao da ju je neko ispeglao”, komentarišu brojni fanovi ispod njenihih novih slika na Instagramu, dok se drugi zgražavaju i nad metodom koju Nicole sada koristi za podmlađivanje.

Foto: Instagram @nicolekidman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA