Categories Lepota

Ove chic frizure nosive su ispod kape

Svaka žena voli kada joj je kosa zdrava, bujna i pre svega poslušna, što je u zimskom periodu redak slučaj. Na neposlušnu kosu utiču vetar i pojačana vlažnost vazduha, a posebno je iritantno što još uvek niste pronašli frizuru koja će vam stajati lepo kada stavite kapu.

Iako je zimi kapa neizostavni modni dodatak, ona baš i nije najbolji prijatelj, naše lepe frizure. Pa ipak, ne smemo zdravlje žrtvovati zarad lepote, zato je odabir prave frizure “za ispod kape” jedino što nam preostaje.

1. Niska punđa

Punđa je prvi izbor kada imamo bad hair day. Ova frizura, veoma je praktična i drži kosu na mestu tokom celog dana. Uz to, otvara naše lice i daje nam dozu ležernosti. Ovo je idealna frizura, koju možete nositi ispod šešira, koji će vašem outfitu dati izvesnu dozu luxuza i chica.

2. Talasasta kosa

Ukoliko imate popularni paž, najbolje je da uvijete blage talase, jer će se ispod kape, vaša kosa svakako izviti. Blagi romantični talasi, odlično će pristajati ispod ženstvene beretke. Uz ovakvu frizuru, za tren ćete zaličiti na Francuskinju od stila.

Pročitajte i…5 chic frizura koje treba da probate upravo sada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA