Plavi pramenovi: Najbolji načini da promenite boju kose i da izgleda prirodno (FOTO)

by | 21 maja, 2018

Plavi pramenovi: Najbolji načini da promenite boju kose i da izgleda prirodno. Možda ne verujete da se plavuše bolje zabavljaju, ali ako ste brineta koja želi da osveži izgled, svakako treba da uzmete obzir plave pramenove.

Pogledajte galeriju…

Ta mala promena u trenu će transformirati vaš look, a rezultati će biti najbolji ako se prepustite rukama profesionalca. Koristeći se raznim tehnikama bojanja, frizeri mogu stvoriti iluziju prirodno osunčanih pramenova, što je jedna od omiljenih holivudskih frizura, a svoje trikove za najbolje plave pramenove otkrio je frizer slavnih, Džordć Papanikolas:

„Za prirodni izgled plavih pramenova na smeđoj kosi ključan je njihov razmeštaj. Za razliku od plavuša, kod kojih važi pravilo što više to bolje, brinetama je dovoljno tek nekoliko pramenova na tri ključna mesta – uz lice, na razdjeljak i na vrhovima kose,“ otkrio je Papanikolas za InStyle. Savršen primer dobro odrađenih plavih pramenova na smeđoj kosi su njegove slavne klijentkinje Sara Džesika Parker i Džesika Alba.

Papanikolas naglašava i da na brinetama najbolje izgledaju nežni, jedva vidljivi pramenovi, koji ne kreću odmah od korena i najistaknutiji su na sredini i vrhovima kose.

„Preizraženi plavi pramenovi na smeđoj kosi deluju neprirodno i jeftino,“ napominje frizer.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.