Categories Fitness, Lepota

Pripremite se za L&Z fitnes mesec!

Drage naše,

Dok redakcija završava oktobarski broj, imamo važnu vest koju moramo da podelimo sa vama i pre nego što se štampano izdanje pojavi na kisocima 20. septembra. Naime, istovremeno sa izlaskom oktobarskog broja posvećenog fitnesu i fizičkoj aktivnosti (uz ostale teme na koje ste navikli, naravno!), i na portalu počinje fitnes mesec.

Ideja? Da kreiramo #LZfitwoman zajednicu!

Kako će to izgledati?

Za dobar start potreban je plan, a mi verujemo da ćete u našem oktobarskom broju pronaći dovoljno inspiracije da poželite da izbacite loše navike, te živite aktivnije i zdravije. (Jedva čekamo da nam javite da li smo u pravu!) Međutim, da bismo se svog fitnes plana i pridržavali, veoma je važno da ostanemo motivisani. Budite iskreni: kome se još nije desilo da krene na treninge, pa odustane već nakon nedelju-dve?

Zato smo, u saradnji sa fitnes ekspertima, pripremili pregršt važnih informacija o novitetima iz oblasti fitnesa i nutricije, o različitim vrstama treninga i food trendovima, koje ćemo svakodnevno objavljivati u kategoriji #LZfitwoman. A, pozivamo i vas da se uključite!

Kako?

Podelite sa nama svoje recepte za zdrave i ukusne obroke, kao i efikasne vežbe koje vam pomažu da ostanete u formi; otkrijte nam samo svoje male trikove za motivaciju; javite nam u koje trenere se “kunete”…

Način na koji to možete da uradite?

Na društvenim mrežama sa heštegom: #LZfitwoman ili imejlom na lepotaizdravlje@color.rs , subject: #LZfitwoman

Hajde da vežbamo zajedno i budemo jedne drugima podrška!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA