Prisustvovali smo predstavljanju unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije i otkrivamo vam po čemu je ona posebna

by | 10 decembra, 2021
Eucerin® Hyaluron-Filler

Unapređena, antiejdž Eucerin® Hyaluron-Filler linija predstavljena je na ekskluzivnom događaju održanom u predpraznično ukrašenom prostoru restorana Dorćoleta u Beogradu.

“Tokom više od 120 godina tradicije i inovacija, saradnje sa dermatolozima i farmaceutima, brend Eucerin® uvek je pomerao granice na polju nege i antiejdž nege. Formulacije mnogih Eucerin® linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin®Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, a od ove jeseni – unapređenjem njene formulacije – napravili smo novi iskorak na polju antiejdž nege,” rekla je Nada Miletić Nevajda iz Eucerina Srbija.

Eucerin® Hyaluron-Filler: Nega koja menja život naboljePrincip trostruke efikasnosti

Uz prezentaciju koju su pratili podaci iz velikog broja kliničkih i dermatoloških ispitivanja, na događaju je objašnjen princip trosturke efikasnosti unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler linije. U osnovi njene formulacije nalazi se Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca – koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože, obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. Dodatno, ova linija sadrži bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju. Nakon niza kliničkih i dermatoloških istraživanja, sada je u formulaciju Eucerin® Hyaluron-Filler preparata dodat i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome, nega preparatima iz ove linije obezbeđuje trostruki efekat antiejdž nege – vidiljivo popunjava bora, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti njegov nivo u koži.

Pakovanja s manje plastike i bez štampanog uputstva

Tokom predstavljanja Eucerin® noviteta, istaknuto je i da ovaj brend u fokus dizajniranja svojih proizvoda stavlja njihovu efikasnost i podnošljivost na koži, sa ciljem da promena kvaliteta kože korisnika bude očigledna, te da doprinese promeni kvaliteta njihovog života.

PROČITAJTE I… Uz Eucerin i oni najzimogrožljiviji zavoleće zimu!

“Pored toga što neprestano radi na kombinovanju maksimalnog stepena efikasnosti svojih preparata i zadovoljstva korisnika, Eucerin® – u skladu sa politikom održivosti kompanije Bieresdorf – za cilj ima i minimalni uticaj na ravnotežu životne sredine. Štiteći kožu svojih korisnika Eucerin® štiti i planetu. Dame koje poklanjaju poverenje Eucerin® Hyaluron-Filler linijama mogu da budu zadovoljne i činjenicom da, u poređenju s prethodnom generacijom, nova pakovanja – iako izgledaju luksuzno – sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva,” zaključila je Nada Miletić Nevajda, napominjiću da je u cilju minimalizovanja negativnog uticaja na životnu sredinu Eucerin® poslednjih nekoliko godina napravio niz promena u formulacijama i pakovanjima svih svojih preparata.

 

 

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.