Punđe na nov način: Praktični i trendi predlozi za ovo leto

by | 21 avgusta, 2019

Tokom dugih letnjih dana, jedan od vodećih beauty ciljeva je da savršeno stilizujemo svoju kosu, a da je istovremeno podignemo, kako bismo lakše podneli velike vrućine. Na sreću postoje šarmantne frizure, koje je veoma jednostavno napraviti, a koje uvek izgledaju efektno i predstavljaju pravi letnji spas.

Punđe su omiljene letnje frizure, jer ih je veoma jednostavno napraviti, a uz to se savršeno nose i u dnevnim i u večernjim prilikama. Kada su punđe u pitanju, reč je o vrlo jednostavnom, efektnom i brzom stilizovanju kose i frizuri koja vašu odevnu kombinaciju može podići na viši nivo, posebno ako je ukrasite odgovarajućim hair aksesoarima, koji se idealno kombinuju uz vaš outfit.

Kako bi vaša punđa izgledala perfektno, potrebno je da znate par jednostavnih trikova za stilizaciju.

Ako se radi o messy punđi najbolje je da prvo vežete rep, a ostatak kose blago natapirajte, kako biste punđi dali što veći volumen. Izvucite nekoliko neobaveznih pramenova koji će vam uokviriti lice, a punđu učvrstite ukosnicama i spremne ste za dnevnu varijantu, koja će se savršeno uklopiti uz vaš casual outfit.

 

@amberfillerup

Ako želite nešto sofisticiraniju i elegantniju varijantu odaberite besprekorno stilizovanu punđu, koja će biti idealan izbor za svečane prilike.  Za ovu frizuru neophodno je da koristite vosak za kosu, koji će služiti da obuzda vašu baby hair, koja tokom leta postaje posebno neobuzdana. Začešljajte svoju kosu i pređite lagano voskom kako biste svaku dlaku držali na svome mestu. Zatim lagano savijte kosu u besprekornu baletsku punđu koju ćete učvrstiti silikonskim gumicama i ukosnicama, koje ćete dobro sakriti ispod kose. Kako bi punđa što duže izdržala, fiksirajte je lakom za kosu i spremni ste da uživate u dugoj letnjoj večeri.

@amberfillerup

Foto: @daisygreen

@hellofashionblog

Top 3 ombre nijanse za ovo leto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.