Categories Kosa, Lepota

Regenerator koji se ne ispira idealan je za letnje dane

Dodatno isušivanje kojem je naša kosa podvrgnuta u najtoplijim mesecima bi trebali nadoknaditi adekvatnom negom, poput one koji pružaju regeneratori koje nije potrebno ispirati.

Dobro je poznato kako česti odlasci na plažu, kao i provođenje vremena na otvorenom, zahtevaju veću brigu za našu kožu, ali i kosu. Dok ćemo kožu štititi redovitijim nanošenjem zaštitnog faktora i hidratantnih losiona, kosu je potrebno dodatno hraniti, i to putem različitih maski ili regeneratora snažnije teksture. I jedno i drugo je moguće napraviti u kućnim uslovima, služeći se sastojcima poput maslinovog ulja i jaja, ali ako za to nemate vremena, sugerišemo da odaberete proverene proizvode.

Pročitajte i…Ovako možete imati frizuru i kad nemate vremena za frizera

Regenerator koji se ne ispira bi mogla biti upravo promena koja godi vašoj kosi, a posebno je pogodan za masni tip kose, budući da je ipak manje agresivan od maski. Zavisno od toga da li imate pravu, kovrčavu, suvu, masnu ili stalno tretiranu kosu, odaberite regenerator koji će odgovarati baš vama. U nastavku pogledajte neke od najboljih regeneratora bez ispiranja koje možete pronaći na tržištu.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA