Ruž za usne koji se u svetu proda na svakih 8 sekundi

by | 6 oktobra, 2019

Baš kao u modnom i u beauty svetu postoje klasici koji su dobro utvrdili svoje mesto, pa uspešno odolevaju svim promenama sezona i trendova. Jedan od vodećih beauty klasika je definitivno crveni ruž, koji u samo par poteza potpuno transformiše i najjednostavniji look, a jedan takav ruž je za vrlo kratko vreme postao veoma tražen i u svetu se proda na svakih 8 sekundi.

Kada je klasičan i elegantan make up u pitanju, crveni ruž je definitivno najbolji izbor, a vodeća prednost mu je što definitivno pristaje svima. Savršen je za transformacije jednostavnog make up look-a, ali i za podizanje jednoličnih, klasičnih outfita.

Kada su crveni ruževi u pitanju, trenutno je najprodavaniji Givenchi Le Rouge Deep Velvet, koji trenutno predstavlja svetski favorit, kada su crven i ruževi u pitanju. Pored svoje atraktivne boje, ovaj ruž je damama omiljen i zbog svog luxuznog pakovanja od antilop crvene kože.

Cela kolekcija poseduje 6 nijansi, od kojih je najprodavaniju gotovo nemoguće pronaći, a reč je o nijansi 37 Rouge Graine.

Foto: PR/@camilacoelho

Nude je uvek u modi – 5 savršenih nude ruževa

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.