Savršeni kremasti proizvodi za suptilne konture

by | 20 oktobra, 2019

U nekoliko proteklih godina konture su bile vodeći make up trend, ali kako svakom trendu pre ili kasnije dođe kraj i konture su s vremenom pale u zaborav, pa ipak i danas kada je vodeći trend prirodni look, suptilne konture, koje samo naglašavaju prirodnu lepotu našeg lica, definitivno su neizostavni make up korak.

Suptilne konture naglašavaju našu prirodnu lepotu i zato su i dalje prisutne kao jedan od make up koraka pri rađenju tena našeg lica. Upravo te suptilne konture jednostavno se postižu kremastim proizvodima za konturisanje, koji se sjajno ponašaju na našem licu i veoma se jednostavno blendaju, a koži daju prirodan, zdrav sjaj.

Kod kremastih proizvoda izuzetno je važno odabrati pravu nijansu, koja je samo blago tamnija od našeg tena, kako bi proizvod zaista imitirao prirodne sene na našem licu. Još jedna prednost je što se ovi proizvodi lako blendaju, pa ne postoji šansa da sa njima pogrešite pri nanošenju kontura, jer ih he veoma jednostavno i skinuti sa kože, bez potrebe da ponovo popravljate sve prethodno učinjene korake.

Još jedno važno pravilo, koje morate imati na umu pri nanošenju kremastih kontura, svakako je da se kremasti proizvodi uvek nanose na kremaste proizvode, kako bi sve izgledalo prirodno i savršeno se stopilo.

Mi smo za vas izdvojili top 3 omiljena kremasta kontur proizvoda, koje svakako morate isprobati, ako želite prirodne konture.

1. NYX Professional Makeup – Wonder Stick – Highlight & Contour

2. Lancome Le Duo Contour & Highlighter Stick Bisque

3. Maybelline New York Makeup Facestudio Master Contour V-Shape Duo Stick

Foto: @orionvanessa/PR

Top 3 palete senki za savršeni jesenji look

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.