Možemo li iste veštačke trepavice nositi više puta? (Pssst, dobre vesti za naš budžet!)

by | 28 januara, 2017

Možda ste već čuli da veštačke trepavice mogu da se iskoriste više puta, ali neminovno se postavlja i pitanje – koliko puta je previše? I da li je to bezbedno?

Winking

Potražili smo i mišljenje stručnjaka. Evo kako na ta pitanja odgovara Jelena Đorđević, iz Makeup studija Lines, koja je nedavno kreirala liniju veštačkih trepavica Lines Lashes: “Kvalitetne trepavice mogu se koristiti više puta. Bitan je način na koji se skidaju. Ukoliko koristite vodu ili sredstvo za skidanje trepavica – njihov koren se brzo uništi a dlaka iskrivi. Zato je najbolje pažljivo skinuti trepavice laganim povlačenjem u stranu i odmah ih staviti u kutiju uz ivicu na kojoj su se nalazile pre nanošenja”, savetuje Jelena.

Pročitajte i… ABC o veštačkim trepavicama + darivanje!

Takođe, veštačke trepavice je bolje skidati prstima, nego pincetom, jer bi ova beauty alatka mogla da ih uništi. Jelena ima za nas još jednu važnu napomenu: ”Ukoliko volite da svoje trepavice ‘povežete’ s veštačkim jačim slojem maskare – vek trepavica se skraćuje, ali i tada ih je moguće nositi 2 do 3 puta.”

Definitivno dobre vesti za naš budžet!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.