Najskuplji i najglamurozniji lakovi za nokte na svetu (i vrede svaki peni!)

by | 7 januara, 2017

Ukrašavanje noktiju je nešto što je poznato još od vremena Rimskog carstva. U stvari, možemo naći dokaze da su lakovi za nokte nastali još pre toga. Danas kozmetika ima druga simbolična značenja osim što služi kao sredstvo za ulepšavanje. Kozmetika budi simbole bogatstva i prestiža.

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Kada su se svi predmeti šminke pridružili ovom skupu, zašto bi lak za nokte bio izostavljen? U to ime, predstavljamo vam pet najskupljih lakova za nokte.

1. Azature Black Diamond lak za nokte

Cena ovog laka za nokte može dostići više hiljada dolara, pa čak i neverovatnih četvrt miliona dolara. Zašto potrošiti toliki novac na lak za nokte? Ovaj lak za nokte može se pohvaliti sa 267 karata koji zavise od vrednosti crnih dijamanata u ovom specijalnom laku koji je napravljen posebno od brenda Azature. Azature je nakit modnog dizajnera čiji je portfolio prepun dragulja, ali najverovatnije da nijedan nije bogat kao ovaj. Ovaj lak na noktima će sigurno zaseniti većinu nakita koji možete nositi. To nije nešto što svako može da priušti, pa čak i najbogatiji ljudi na svetu.

2. Gold Rush Couture Lak za nokte by Models Own

Ovaj lak za nokte se smatra jednim od najskupljih lakova za nokte koje je Azature dizajniarao. Ovaj lak može učiniti da vaši nokti sijaju kao dijamanti stavljeni na tanjir od zlata. Sa bočicom koja je posuta sa 1118 dijamanta i koja ima poklopac napravljen od čistog zlata, možete ovaj lak za nokte priuštiti po ceni od neverovatnih 130.000 dolara.

Pročitajte i…Upravo smo otkrile najjednostavniji trik ikada za nanošenje ajlajnera!

Nastavak na sledećoj strani…

2 reagovanja na “Najskuplji i najglamurozniji lakovi za nokte na svetu (i vrede svaki peni!)”

  1. Teodora kaže:

    Ovo ipak nije za nas obične smrtnike 😀

  2. Dragana kaže:

    Ovi lakovi za nokte su carobni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.