Categories Šminka

Ovaj trik sa hajlajterom je toliko savršen da ćete poželeti da ga koristite svakog dana

Hajlajter je jedna od najlepših i najkorisnijih stvarčica u vašem kozmetičkom neseseru, bar ako znate da ga ispravno koristite. Oni nam dolaze u tečnom, krem ili puderastom obliku i uglavnom imaju odsjaj u srebrnim, zlatnim ili roze nijansama. 
Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images
Glavna funkcija hajlajtera je da doda malo glam “šmeka” u vaš svakodnevni mejkap i da dodatno naglasi deo lica koji želite, ali bitnu ulogu igra i u konturisanju.
Kada koristite ovaj svetlucavi, divni proizvod važno je da se vodite pravilom “manje je više”, da ga prilagodite prilici i da ga ne stavljate na masnije delove lica. Isto tako, nikada ne zaboravite da se on nanosi onda kada ste već gotovo završili sa procesom šminkanja i matirali čitavo lice.
Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images
 Hajlajter se nanosi prstima ili profesionalnim četkicama, a nikada se ne nanosi na deo lica koji smatrate “nesavršenim”. Dakle, “zabranjen” je na podočnjacima, mestima gde imate bubuljice, obrazima ispod podočnjaka…

 Kliknite na sledeću stranicu… 

4 komentara

  1. Od skora je nezamenjivi deo mog make up-a. Obozavam hajlajtere meni najvise roziksta nijansa odgovara

  2. Jedan od mojih omiljenih kozmetickih proizvoda jeste hajlajter u svakom slucaju. Njime treba istaci vrhove obraza, malo cela, nos i bradu, a nikako nesavrsenosti koje imamo na licu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA