Categories Šminka

Ovi beauty trikovi pomoći će vam da uštedite vreme, ali i novac. I bićete nam zahvalne

Ukoliko vaša svakodnevna beauty rutina podrazumeva temeljno mackanje i još temeljnije šminkanje, što vam bukvalno krade vreme, pokušajte da malo uprostite stvari. Na nama je da vam pokažemo kako.

Foto: Gulliver/Getty Images
Foto: Gulliver/Getty Images

Kupite šampon za suvo pranje

To ne treba da vam bude stalna navika, naročito ako kosu obično perete uveče, ali onim danima kada vam je kosa u haosu, a vi nemate vremena da je perete, sušite i peglate, jednostavno preskočite prva dva koraka i opredelite se za šampon za suvo pranje kose.

Ubrzajte hidrataciju kože

Hidratantna krema je baza kvalitetne nege kože, tj. nešto što ne smete da zaobiđete, ali ceo proces možete ubrzati ako se odlučite za lakše kreme na bazi vode koje vaša koža brže upija.

Pročitajte i… Šta je stvarno čuvena “crna maska” i koliko nas može podmalditi

Kliknite na sledeću stranicu…

7 komentara

  1. Koristan tekst, samo za danas nam je potreban novac za sve. Koliko god mi stedeli on nam izmice iz džepa. Ali, nema veze. Sve je ovo veoma korisno.

  2. To je to, opremljene smo, i samo treba biti malo mastovit, osmeh na lice, i pozitivan duh, a onda se i nedostaci i propusti manje vide…

  3. Korisni saveti a imacemo vise vremena za sebe i stvari koje volimo.Uzivati u svom hobiju,setnji ili sa prijateljima.Vreme je nesto najdragocenije ipak.

  4. Za kompletni make-up potrebno je vreme, a ukoliko ipak ne zelimo da iz kuce izadjemo bez trunke sminke ovo su korisni saveti.

  5. Svi trikovi su odlicni, ali sampon za suvo pranje kose je moj glavni adut, toliko mi je ustedeo muka.

  6. Fokusirajte se na oči i obraze 🙂 Trik kome vrlo cesto pribegavam kada bas nemam vremena a ovih dana se to cesto desava 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA