Categories Šminka

Šminkerka Nena Ilić nam preporučuje proizvode za korigovanje obrva

Danas sam videla dve devojke s toliko upadljivim, tetoviranim obrvama, da sam poželela da ih pitam da li se one, same sebi, dopadaju. Da li je ponenta da svi vide da smo nešto uradile ili da izgledamo što bolje možemo? Da li će obrve, koje smo danas “uradili”, čak i ako su baš onakve kakve smo želele, tako izgledati i posle nekoliko meseci?

Zabeležila: Brankica Treskavica

Foto: Arhiva Nene Ilić

Znam da žene, koje su se odlučile za takav vid korekcije obrva, neće lako odustati, ali možda bi mogle da prethodno još jednom razmisle. Postoje preparati koji će obrve učiniti znatno lepšim, a ako nam se efekat ne dopadne – dovoljno je malo micelarne vode i sve je kao pre. Naša poznata šminkerka, Nena Ilić, predstavlja nam nekoliko proizvoda za popunjavanje obrava.

Trenutno koristim flomaster, kojim se zbog samog oblika i strukture lako rukuje. Još je precizniji od krejona, jer bukvalno možete da iscrtate svaku dlačicu. Može da se nađe i na našem tržištu, a ja koristim Kiko (Milano).

I dalje su dobrodošle olovke za iscrtavanje, a predlažem vam samo nijansu svetliju od prirodne boje obrva.

Postoje i senke za obrve, koje se nanose četkicom, a izgledaju poput klasičnih senki u kamenu.

Gelovi podsećaju na gel ajlajnere, a traju vrlo dugo, kao i flomasteri. Nanose se vrlo tankom četkicom, pa je obezbeđena velika preciznost.

Na tržištu se nalaze i maskare kojima, takođe, mogu da se “srede” obrve, ali one više služe za fiksiranje, da dlačice ne bi bile raštrkane. Veoma je korisna.

Postoji i providna maskara za obrve, koja ima zadatak da fiksira obrve popunjene nekim od pomenutih proizvoda.

Pročitajte i… Glamurozno, vamp i tako moćno… Našminkajte se kao Jelena Tomašević!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA