Categories Lepota

Spremite se za „Chok Chok“ efekat – Avon donosi novu K-beauty kolekciju

Ukoliko tragate za podmlađenim i besprekornim izgledom kože, koji Korejci neretko nazivaju i „Chok Chok“ efekat, onda vam premijerno predstavljamo novu K-Beauty kolekciju korejskih maski za lice, oči i usne koja je od sada dostupna u Avon ponudi.

Kolekcija se sastoji od 5 maski koje su kreirane kako bi odgovorile na ključne potrebe kože pružajući potrebnu hidrataciju, svežinu i elastičnost. Sve maske obogaćene su autentičnim prirodnim ekstraktima poput legendarne Cica biljke, šećernog javora, zlatne čaga pečurke, koje Korejci vekovima koriste i koji neguju i hrane kožu iznutra pružajući fenomenalne i instant rezultate spolja.

K-Beauty kolekciju čine Cica maska za lice u maramici namenjena da umiri i neguje umornu i suvu kožu, kao i Hidrogel maska za lice sa šećernim javorom koja će vam dati prirodni i blistavi sjaj u samo 10 minuta. A u ponudi je i Hidrogel maska za predeo oko očiju sa hijaluronskom kiselinom koja hladi i regeneriše najosetljiviji deo kože lica, ali i Jelly Kiss maska za usne i Golden Mashroom noćna maska.

Otkrijte tajnu najpoželjnijeg režima za negu kože na svetu i pronađite nove „must have“ beauty saveznike.

Avon K-Beauty maske dostupne su u Avon brošuri od 28. februara, kao i na sajtu https://www.avon.rs/beauty-service/sve/sta-je-to-k-beauty/2091195/201904/?exm=Y19:C4:website:banner:wannabe_kbeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA