Categories Lepota

Suva i ispucala koža: Recenzije 7 beauty proizvoda koji će vas spasiti ove zime

2. VZK balzam za usne

Već kao devojčice, shvatile smo da ne možemo napustiti kuću bez labela u rancu. Naša usta konstantno su podložna sušenju i pucanju, a naročito zimi kada su direktno izložena vetru i hladnom vremenu. Iako je dopadljivo imati mirisne balzame za usne koji ostavljaju sjajan ili trag u boji, oni nisu adekvatno rešenje za problem koji zimi imamo sa usnama. Veoma zdrava krema – balzam  za usne je neobojen, jednostavan i možda na prvi pogled neupadljiv, ali je na bazi prirodnih voskova i plemenitih ulja, i pružiće vašoj koži neophodnu negu. Sa druge strane, prednost mu je što nije težak i masan, već ostavlja tanak sloj  na usnama i pruža im mekoću i elastičnost. Uz ovaj balzam, osmeh zimi neće biti bolan!

3. Sebamed Anti-dry dnevna krema za lice

Kako je lice zimi konstantno izloženo vetru, dodatno se isušuje, što može biti čak i bolno za dame koje već imaju suvlju kožu. Stoga je krema spas za vas u ovim hladnim danima. Da bi vaši obrazi ponovo imali sjaj i punoću, a koža lica zdrav izgled, neophodna joj je krema bogata vitaminima, koja će vašu kožu adekvatno nahraniti i spremiti je za oporavak. Takva je Sebamed dnevna krema, napravljena za izrazito suvu kožu. Ono što je nas kod ove kreme oduševilo je to što je efekat primetan već nakon prvog nanošenja. Ulje avokada hrani i hidrira kožu, dok kompleks vitamina E neutrališe slobodne radikale. Samo nekoliko trenutaka nakon nanošenja ove kreme, osetićete kako se vašem licu vraća svežina i gipkost.

 

4. Neutrogena Fast absorbing krema za ruke

Neizostavna stvar u ženskoj torbi tokom zime je krema za ruke. Kao i lice i one su veoma izložene hladnoći i sklone pucanju, a ispucala koža ruku nije nimalo prijatna, naročito što nas čekaju i obaveze po kući koje dodatno utiču na isušivanje naše kože. Stoga vam preporučujemo kremu koja u sebi sadrži 4 puta više glicerina od ostalih krema za ruke. Pogodna je jer je koža veoma brzo apsorbuje i za sobom ne ostavlja masan trag i onaj neprijatni, lepljivi osećaj, pa nakon što je namažete, gotovo odmah možete aktivno koristiti ruke. Nakon nanošenja koža je meka i svilenkasta, a sve dobro znamo koliko je taj  osećaj preporađajuć.

Pročitajte i…Evo kako sprečiti isušivanje kože zimi

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA