Categories Lepota

Termalna voda – beauty proizvod koji koži vraća svežinu

Iako je uglavnom vezujemo za tople, letnje dane, termalna voda je proizvod koji neverovatno prija koži našeg lica i trebalo bi da zauzima stalno mesto u našem neseseru. 

S obzirom da najčešće dolazi u spreju, veoma je praktična, jer je potrebno samo da je naprskate na svoje lice. Sam proizvod sastoji se iz vode, obogaćene mineralima, koji hrane našu kožu i daju joj svež i blistav izgled. Idealan je izbor za instant hidrataciju, ako imate suvu kožu, pa ne mora biti vaš izbor samo tokom letnjih meseci.

Termalna voda ublažava crvenilo, sprečava iritacije i što je najvažnije, štiti kožu od sunčevih zraka, pa je odličan vid prevencije, za osobe sa izuzetno osetljivom kožom.

Koža koja je u procesu dehidratacije izgleda umorno i beživotno, u tim situacijama, trudimo se da negu obogatimo proizvodima sa jakim regenerativnim svojstvom, međutim, termalna voda, ubrzava proces hidratacije, ubrzava cirkulaciju u koži lica i daje vašoj koži svež i sjajan izgled nakon samo nekoliko trenutaka.

S obzirom da je lepo vreme već počelo, ovo je izuzetno koristan beauty proizvod, koji bi trebalo da nađe svoje mesto u vašoj torbi, kako biste u svakom trenutku izgledale sveže.

Pročitajte i…Beauty ušteda: 3 beauty proizvoda koja vam zaista nisu potrebna

Foto: @get.maskd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA