Categories Lepota

Top 3 drogerijska ruža za usne – idealan odabir za baš svaku priliku!

Iako svaka od nas ima veoma raznolik sadržaj nesesera, ono što će se zasigurno pronaći u svakom od njih je barem jedan ruž za usne u omiljenoj nijansi. Reč je o make up proizvodu koji zaokružuje svaki look od onog najjednostavnijeg, pa do onog za posebne prilike.

Ruževi su definitivno prvi make up proizvod sa kojim smo se susreli, kada smo počeli da otkrivamo sve čari beauty sveta. To je onaj jedan proizvod koji uvek imamo u svojoj torbi, bilo da želimo da popravimo, ili osvežimo svoj make up, on je spas za svaku instant situaciju.

Kada su nijanse u pitanju, biramo ih u skladu sa svojim senzibilitetom, kao i prilikom za koju se šminkamo, ali jedan od vodećih klasika svakako je crveni ruž, sinonim za žensku eleganciju, seksipil i prefinjenost. Reč je o nijansi, koja će vas u svega par poteza pretvoriti u elegantnu i zavodljivu damu.

L’Oréal Paris Rouge Signature

Još jedna boja, u kojoj uživamo posebno u dnevnim prilikama je boja mesa, koju volimo u svim njenim nijansama i koja se odlično uklapa u svaki make up look, od onog jednostavnog, pa do onih nešto komplikovanijih i glamuroznijih,

Essence Velvet matte

Kako bi ruž za usne izgledao savršeno i na usnama stajao tokom celog dana, zaista ne mora da bude neverovatno skup, zato smo za vas izdvojili savršene pristupačne i dugotrajne drogerijske ruževe, koji će učiniti da svakoga dana iz kuće izađete doterane i pune samopouzdanja.

Maybelline Color Sensational Matte

Foto:PR/@jessiekass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA