Categories Lepota

Top 5 beauty proizvoda za trudnice

Pitali smo jednu mladu mamu koji su bili njeni omiljeni proizvodi tokom trudnoće. Da li se slažete sa odabirom?

Autor: Jovana Šipčić, blogerka http://jollymagazine.com/

 

 

1. Šaljićev Striet

Koristila sam ga od samog početka trudnoće, pa do kraja. Mama mi je u obe trudnoće dobila i previše strija, a ja nijednu. Mazala sam ga po stomaku, butinama, bokovima, ali ne i po grudima i samo sam tu i dobila poneku striju. Odličan je i na samom pakovanju je naglašeno da je i za trudnice.

2. Natura Siberica Oblepikha šampon i maska za kosu

Poznato je svim budućim, ali i ostvarenim mama kako hormoni prave haos i od kože i od kose tih 9 meseci. Meni je kosa opadala više i poprilično bila suva. Ovaj šampon i maska su mi baš pomogli, a za njih sam čula po preporuci i oduševio me njihov sastav, ali i prirodan miris. Arktička malina i glog dubinski hidriraju kosu. Divlja nana i prerijske trave čiste, osvežavaju i toniraju vlasište. Stimulišu cirkulaciju temena. Ove dve stvari bukvalno oživljavaju kosu!

3. Bademovo ulje

Bademovo ulje je odlično za hranjenje kože i da izbegnete njenu isušenost. Takođe je poznato da joj daje elastičnost , pa i njega dosta mama koristi u prevenciji pojave strija. Naglasila bih da je potrebno koristiti slatko bademovo ulje, jer ono od gorkih badema nije pogodno u trudnoći. Odlično je i za sve one trudnice koje ne žele da koriste kupovne stvari, već samo prirodne

4. Nivea micelarna voda 3u1

U trudnoći nije samo bitno voditi računa o telu i kosi, već i koži lica. Mnoge mame su sklone da baš u tom periodu dobiju hormonske bubuljice, masnoće, pege. Ova micelarna voda osim što čisti, ona i hrani, hidrira lice. Ova micelarna voda je upravo za osetljivu kožu lica. Nema mirisa, boja i parabena, a možete je koristiti i za uklanjanje šminke.

5. Pharmasept Tol Velvet higijenska pena

Intimna higijena je broj jedan u trudnoći što se mene tiče. Najveći problem trudnica osim strija su i hemoroidi koji se pojavljuju, a čak i nakon porođaja zbog naprezanja. Ova higijenska pena je upravo odlična u prevenciji stvaranja istih, eliminiše bakterije i infekcije, a pogodna je da se koristi i nakon porođaja kod onih mama koje su imale epiziotomiju.

L&Z beauty recenzija: Testirali smo Nivea novitete!

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA