Categories Lepota

Trendi manikir savršen za praznične dane

Baš kao i svet mode i beauty svet je podložan trendovima. Kada je u pitanju manikir, trend koji je trenutno veoma aktuelan savršen je za prazničnu sezonu, a veoma ga je jednostavno kreirati. Reč je o šarenim noktima, koji celom beauty looku daju živopisnu notu.

Šareni i razigrani nokti u zagasitim, ali i pastelnim bojama, ove zime su apsolutni trend, pa nema razloga da već danas i vi ne isprobate nešto slično.

Tokom leta voleli smo isti trend sa jakim i vibrantnim bojama, a sada smo se odlučili za zagasitije nijanse koje izgledaju podjednako atraktivno na noktima i savršeno se uklapaju u naše zimske outfite.

Kada je ovaj izbor manikira u pitanju, može vam ga naneti i profesionalac, ali je potpuno jednostavno naneti ga i samostalno, samo je potrebno da kupite lakove sličnih nijansi, kako biste se iako različitih tonova zadržali u istom koloritu.

Sami odaberite boje koje vam najviše odgovaraju, a ako ste vešti možete uneti i određene geometrijske oblike ili asimetričan način nanošenja. Pored toga što ćete imati živopisan manikir, nokti će vam biti unikatni i svakom outfitu daće poseban pečat.

Takođe ovaj trend u manikiru savršeno pristaje kratkim i dugim noktima, kao i svakom obliku noktiju.

Kako smo već u prazničnom raspoloženju izdvojili smo nekoliko inspirativnih fotki sa Instagrama, kako bismo vas inspirisali da i vi na vreme odnegujete nokte i izaberete manikir koji će vam savršeno pristajati uz svaki praznični outfit.

Foto: GettyImages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA