Categories Lepota

Uz ove 2 frizure, kosa će vam izgledati savršeno i do nekoliko dana

Najženstveniji atribut, koji nas krasi je naša kosa, pa njenoj kvalitetnoj negi i stilizaciji poklanjamo mnogo pažnje. 

Usled mnogih obaveza i nedostatka vremena, naša frizura je ono što neretko ispašta i ma koliko bi mi želeli da ona izgleda sjajno u svakom trenutku, često je ona prva stvar koju zanemarimo, kada nemamo dovoljno vremena da se posvetimo svom savršenom izgledu.

Kada nakon pranja kose, počnete da osmišljavate kako biste mogli da je stilizujete, uzmite u obzir sve aktivnosti koje biste trebalo da obavite dok imate tu frizuru.

Donosimo vam 2 najpraktičnije frizure, koje će vam trajati i po nekoliko dana, a uz koje će vam kosa izgledati kao da je svakoga dana iznova stilizujete.

1. Lokne

Ako želite puštenu kosu, izbegavajte da to bude prava kosa, jer će posle nekog vremena postati neposlušna, a i sklona je bržem prljanju. Najzahvalnija frizura su blago opušteni beach waves. Ključ ove frizure nalazi se u dobrom volumenu i messy izgledu talasa. Ova frizura posebno je izdržljiva u kombinaciji sa suvim šamponom i može izgledati fenomenalno i do nekoliko dana. Kada je ova frizura u pitanju, krajnje je praktično što je tokom različitih aktivnosti, možete vezati u rep, a kada je ponovo pustite, frizura će vam opet biti na mestu.

@rocky_barnes

2. Pletenice

Pored toga što su veoma atraktivne, pletenice su jedna od najpraktičnijih frizura. Jedna od prednosti ove frizure, je što je svaki put možete drugačije osmisliti i izraziti svoju kreativnost na različite načine. Pritom, ova frizura će učiniti da izgledate mladoliko, što je svakako plus više.

@camilacoelho

Ukoliko je pred vama nedelja koja podrazumeva prebukiran raspored, odlučite se za jednu od ove dve frizure i možete biti mirne čak i nekoliko dana, što je upravo ono što vam treba.

Pročitajte i…Ove frizure su chic i nosive ispod kape

Foto: @rocky_barnes

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA