Ovo su najdirljivije scene roditeljstva koje su poznati odigrali u filmu

by | januar 8, 2016

Uspešno roditeljstvo je umeće, veština koja se uči, kao i svaka druga. Roditelji je najčešće savladavaju iskustvom, razgovorom sa drugim roditeljima koje smatraju uspešnim, ugledanjem na uzore iz svoje okoline, čitanjem stručne literature, neuspelim pokušajima i greškama.

Foto: Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Ipak, ma koliko se trudili da budete što bolji roditelj – nikada nećete postati savršen roditelj. To ne postoji. Na sreću, našoj deci oni nisu ni potrebni.

Elem, šta kažete na sledeću činjenicu – kako izgleda kad roditeljstvo treba odglumiti? U seriji, predstavi ili filmu? Da li se ova najvažnija životna uloga može staviti u jedan scenario i samo „odglumiti“?

Kažu, može! A za to su dokaz i mnoge poznate ličnosti od kojih je većina i u privatnom životu ostvarena u ulozi oca ili majke. No, postoje i one zvezde koje to nisu, ali su ovu ulogu na filmu odigrale maestralno.

Nebojša Glogovac i Nataša Ninković – Klopka

Naši najpoznatiji glumci Nebojša Glogovac i Nataša Ninković ovu ulogu odigrali su dramatično, ali požrtvovano. „Klopka“ je film o zločinu koji je spasao život detetu glavnog junaka.

Kako izgleda kada biste došli u sukob sa samim sobom? Kada sebi postavljate pitanje – da li spasiti život svog deteta tako što ćete postati ubica. Tu zapravo vidite značenje vaše najveće životne uloge – biti roditelj. Stoga, ako ste ikada ovu ulogu shvatili olako, još jednom stavite prst na čelo…

OVDE pogledajte još dirljivijih scena roditeljstva koje su poznati (bili oni roditelji ili ne privatno) odigrali na filmu…

Tagovi: