Kris Braun ponovo osumnjičen za nasilje nad ženom

by | januar 4, 2016

R&B zvezda Kris Braun započeo je 2016. godinu više nego problematičnim ponašanjem…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kris Braun je Novu godinu dočekao u Las Vegasu, gde je 1. januara nastupao u noćnom klubu Drai’s Beach. Međutim, problemi su počeli već narednog jutra.

Naime, Kris je zabavu nastavio sa velikim brojem prijatelja u hotelskoj sobi u Palms Casino Resortu, odakle je policija dobila prijavu u subotu u oko 10:20h ujutru.

Kako prenosi Billboard, pozivajući se na navode The Hollywood Reportera, policija je optužila Krisa za nasilje nad devojkom i pokušaj krađe.

Prema policijskom izveštaju, jedna od devojaka koje su bile na zabavi, pokušala je da telefonom uslika Krisa, nakon čega ju je on napao, fizički povredio, a potom joj oduzeo telefon.

Kris Braun je napustio hotel pre nego što je policija došla, a njegov predstavnik za štampu rekao je da tvrdnje povređene devojke nisu tačne, i da je povod za takve navode verovatno njena osveta, jer je Kris naložio obezbeđenju da je izbace sa zabave.

Ovo nije prvi put da je Kris Braun pokazao svoju nasilnu stranu. Podsetimo, 2009. godine fizički je napao svoju tadašnju devojku, pevačicu Rijanu.

Tagovi: