IT boja laka za nokte u sezoni pred nama: Lako se kombinuje sa drugim nijansama, prefinjena je i elegantna

by | septembar 9, 2017

Hladniji dani donose promene trendova, a ovo je jedna od najvećih u beauty svetu. Mi smo oduševljeni njenom praktičnošću, jer u pitanju je 50 NIJANSI… SIVE!

Foto: Pinterest

Kada smo načinili pregled lakova za nokte i njihovih boja koje će dominirati jesenjom paletom, vrlo brzo postalo je jasno kako uz ružičastu, mesta na toaletnom stočiću u novoj sezoni treba napraviti i za lakove u nijansama sivih tonova. Sivi lak jedan je od većih aktualnih trendova u svetu manikira, koji će svoju kulminaciju bez sumnje imati u hladnijim danima.

Pročitajte i…Manikir za jesen 2017: Nijanse koje ćemo nositi ove sezone

Obožavaće ga ljubiteljke minimalizma, koje će sivom bojom uneti svežinu u svoj uobičajeni crno-beli svet. A siva, umesto crne na noktima biće mali stilski pomak za novu sezonu.

Na sivu se možda odvaže i klasičarke. One bi u tom slučaju svoje crvene i ‘nude’ lakove mogle zameniti novim trend tonom, koji takođe može delovati elegantno i profinjeno.

Od bledih i svetlih nijansi, pa sve do dubokih i mračnih. Ona je ledena ili toplija, kada joj se dodaju primese bež tonova, a kasnije sa praznicima, siva dolazi obogaćena gliterom.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.