Šareno, luksuzno, slatko… Ma čarobno! Kozmetika kojoj ne možemo (i ne želimo) da odolimo!

by | januar 10, 2017
Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje“

Parfemi, ruževi, olovke, kremice, losioni, senke, rumenila, bornzeri, hajlajteri, BB kreme, sprejevi za telo, lakovi za nokte… Ima li kraja kozmetičkim potrepštinama? Čak i da ima, ne brigajte – žene će smisliti nešto novo! I da – priznajemo da volimo praktične i korisne stvarčice, koje zaista „rade“ posao i dugo traje, a cene su im pristupačne, i takve uglavnom i upotrebljavamo.

Ipak, nikada, baš nikada nećemo odoleti luskuznoj i divnoj amabalaži, čak i ako ćemo je mesecima samo posmatrati netaknutu i želeti da večno ostane baš takva – nova, očaravajuća, skupa, mirisna i neodoljiva baš poput najšarenijeg, najukusnijeg kolača ili najmirisnijeg i najromantičnijeg sveta.

Pročitajte i… Zubi belji za nijansu do dve… Ovo su preparati koji obećavaju baš to!

Neobični beauty proizvodi i glamurozno pakovanje, naravno, imaju svoju cenu i retko ćemo ih pronaći po onim pristupačnim. Ali mi kažemo – vrede svaku paru… Jer nekad je zadovoljstvo samo gledati ih i držati u rukama.

Od brendiranih parfema i losiona za telo u raskošnim, „drskim“ i šarmantim bočicama, preko ruževa o pudera u elegantnim kutijicama do paleti senki za oči koji izgledaju baš poput čokolade.. Ovo je naš izbor beauty proizvoda u savršeno dizajnirnim ambalažama… i želimo ih baš sve – na gomili 😉

Pročitajte i… Tri najbolja parfema koja traju satima i satima nakon nanošenja? Ovo je moja lista!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: