Saveti za savršene “beachy” talase u kosi

by | jul 3, 2018

Frizura inspirisana plažom je već nekoliko sezona jedna od omiljenih među damama širom sveta, što zbog jednostavnosti pravljenja, što zbog izgleda o kome ne mora mnogo da se vodi računa.

Da biste napravili savršene talase, predstavljamo vam nekoliko saveta koji će vam u tome sigurno pomoći:

Inspiracija

instagram

Pronađite inspiraciju na internetu ili u frizurama poznatih ličnosti. Od Victoria’s Secret modela do Khloe Kardashian, mnogobrojne ličnosti će vas inspirisati da napravite ovu jednostavnu, a trendi frizuru.

Slani sprejevi
Slani sprejevi se mogu nanositi na suvu ili vlažnu kosu, u zavisnosti od efekta koji želite. Nanesite ga na suvu kosu kada želite da dobijete oštriju teksturu i talase, a na vlažnu pre sušenja kose da biste dobili dodatni volumen.

Frizura

instagram

Ako planirate da nosite talase u kosi tokom cele jeseni ili zime, preporučujemo vam da se ošišate kao Emily Ratajkowski. Njenu frizuru čine dugi definisani slojevi koji deluju lagano i jednostavno za uvijanje.

Tekstura

Prava “plažna” frizura koju dobijete nakon kupanja u moru je krhka i suva. Isto se dešava i nakon nanošenja slanog spreja, jer uklanja vlažnost sa vlasi. Da bi vam kosa bila mekana i sjajna, na krajeve obavezno nanosite hranljiva ulja.

Stilizovanje

pinterest

Ova frizura je laka za nošenje jer je dovoljno da pustite kosu da vam slobodno pada. Ali, možete isprobati i druge frizure do sledećeg pranja kose, poput punđe, polu-podignutog repa ili jednostavno prebaciti kosu na jednu stranu za dodatni volumen.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.