Savršen hair aksesoar za svaki jesenji outfit

by | oktobar 15, 2019

Jedan od najaktuelnijih modnih trendova na scenu je stupio još prošle godine a i ove jeseni zadržaće jedno od vodećh mesta, kada su trendovi u pitanju. Reč je naravno o rajfu, koji svaku odevnu kombinaciju čini savršenom, chic i glamuroznom, a vaša frizura uz pomenuti aksesoar ne zahteva mnogo truda.

@findik_ezgi

Hair aksesoari su već nekoliko sezona siguran odabir i dopuna savršene odevne kombinacije, a ove jeseni it devojke posebno su se opredelile za glomazne rajfove, koji će svaki jesenji look pretvoriti u nešto posebno.

Bilo da je reč o rajfovima, sa velikim statment mašnama, onim ukrašenim biserima i cirkonima, ili onim somotskim, glomaznim rajfovima, reč je o aksesoarima, koji će u samo jednom potezu transformisati vašu frizuru i podići vaš outfit, od jednostavnog i ležernog do chic i upečatljivog.

@etsy

Dnevne kombinacije vole nešto suptilnije rajfove, koji će se savršeno uklopiti sa jeansom i omiljenim pletivom, dok se sa druge strane, statment rajfovi u večernjim prilikama smatraju nosiocem celog outfita.

Foto: @whowhatwear

#instainspio: Kendall Jenner ponela omiljenu frizuru iz 90-ih

Tagovi:

top