Idealan trening za sve kojima je omiljeni izgovor: Nemam vremena! (VIDEO)

03/07/2019 in Lepota
Idealan trening za sve kojima je omiljeni izgovor: Nemam vremena! (VIDEO)

Lepota i Zdravlje

Leto je sve bliže, a mi smo se malo opustili tokom proteklih praznika. Tih nekoliko kilograma viška stoji nam na putu da zasenimo u omiljenim letnjim komadima, a svoju lenjost opravdavamo dobro poznatim izgovorom: Nemam vremena! Međutim, postoji idealan trening i za nas prezauzete! :)

SItuacija nam je svima dobro poznata: Nakon zime, imamo višak kilograma kojih želimo da se otarasimo. Uz to, ne nalazimo vreme za trening pa biramo izgladnjivanje, kao sredstvo u borbi protiv viška kilograma. Ubrzo se umorimo, gubimo energiju i koncentraciju, odustajemo i konstantno se nalazimo u začaranom krugu.

Naravno da je pod obavezno promeniti način ishrane, kako biste smršali, ali uz to, morate svakodnevno naći barem 15 minuta za fizičku aktivnost, jer se kalorije, čak i smanjene i dalje talože u našem organizmu. Dakle, idealno bi bilo da se potrudite da potrošite kalorije koje u svoj organizam unosite, ili bar nešto od njih.

S obzirom na prezauzet način života, koji svakodnevno vodimo, jasno je da nemamo vremena za odlaske u teretanu i višečasovni trening, ali uz adekvatan odabir vežbi, koje aktiviraju svaku mišićnu grupu, dovoljno je da odvojite i 15 minuta dnevno, kako biste razdrmali svoje telo, pokrenuli metabolizam i pomogli sebi u želji da smršate.

Primer jednog takvog treninga, pogledajte ovde.

Foto: @spasterfield

Pročitajte i...Vežbajte kod kuće: Najbolje vežbe za stomak i zadnjicu sa malom pilates loptom (VIDEO)

Redakcija

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading