Nova Kiehl’s višenamenska krema za borbu protiv znakova starenja

Super Multi-Corrective Cream sa snažnom formulom koja pruža vidljivo 7-u-1 dejstvo

by | septembar 24, 2020

Višenamenska krema Super Multi-Corrective Cream za borbu protiv starenja hvaljena je zbog svoje snažne formule sa višestrukim delovanjem, izrađene od posebno odabranih sastojaka. Nakon lansiranja 2013. krema Super Multi-Corrective Cream je ubrzo postala jedan od najprodavanijih Kiehl’s proizvoda u svetu, čiju su luksuznu, svilenkastu teksturu i vidljive rezultate u borbi protiv starenja zavolele korisnice širom sveta. 

Danas Kiehl’s ponosno predstavlja poboljšanu kultnu kremu obogaćenu sa 3 nova snažna sastojka: fitomimetičkim vitaminom A, gljivom čaga i proxylaneomGX. Inovativna formula je klinički testirana i zadovoljava 7 potreba kože, kako bi vidljivo ublažila ključne znakove starenja. Ova višenamenska krema ima jedinstvenu hidratantnu i laganu teksturu.

Najpre je potrebno objasniti šta se događa sa starenjem kože sa naučnog gledišta. Koža je kompleksna živa mreža sa nekoliko međusobno povezanih funkcija koje se oslanjaju jedna na drugu u cilju postizanja najboljeg izgleda kože i osećaja ugodnosti. Direktorka nauke u Kiehl’su, dr. Nancy Llaya, objašnjava:

– Vremenom, vidno zdrava i mlada koža počinje da gubi svoje funkcije, što rezultira vidljivim znakovima starenja kože, kao što su suvoća, nedostatak sjaja i gruba tekstura. Slabljenje ovih funkcija je kao domino efekat: znakovi starenja postaju sve vidljiviji i često su propaćeni pojavom dodatnih znakova, kao što su vidljivi gubitak elastičnosti i čvrstoće, neujednačen ten, pojava sitnih linija i bora, kao i opuštanje kože.

 Kako bi pomogao u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, Kiehl’s je razvio poboljšanu kremu Super Multi-Corrective, čija formula sa tri nova sastojka pomaže održavanju mladolikog izgleda kože. Inovativna formula sa proxylaneomGX, gljivom čaga i fitomimetičnim vitaminom A, koju su osmislili stručnjaci, ciljano deluje na  7 vidljivih znakova starenja: poboljšava izgled kože tokom vremena i istovremeno učvršćuje kožu, zaglađuje, podiže i ujednačava ten, poboljšava teksturu, pospešuje sjaj i hidrira.

Formula sadrži sledeće sastojke:

Fitomimetički vitamin A

Formula sa fitomimetičkim vitaminom A deluje na kožu kao nežan piling i vidljivo zaglađuje sitne linije i bore. 

Gljiva čaga

Poznata pod nazivom „dijamant šume”, gljiva čaga se već hiljadama godina upotrebljava u tradicionalnoj medicini u Rusiji, Istočnoj Evropi, Koreji i Kini kao lek protiv raznih bolesti i preparat za poboljšanje zdravlja. Krema Super Multi-Corrective Cream sa gljivom čaga, odabranom zbog visokog nivoa polifenola, vidljivo pospešuje sjaj kože i uklanja probleme tena kože, kao što su neujednačenost, crvenilo i žutilo.  

ProxylanGX

Ovaj višenamenski sastojak protiv starenja kože je sastavni deo klinički ispitane formule koja poboljšava elastičnost kože, čvrstoću i naglašava konture lica. Kiehl’sov ProxylanGX se proizvodi na temelju “zelene hemije“, odnosno ekološki prihvatljivih postupaka kojima se dobija čistija i delotvornija verzija proksilana.

Ovi inovativni sastojci Kiehl’sovoj Super Multi-Corrective kremi omogućavaju hidratantno dejstvo i luksuznu teksturu svilenkastu na dodir, a rezultati na bazi 12-nedeljnog ispitivanja zadovoljstva potrošača na uzorku od 53 učesnika u SAD-u su pokazali:

94 % korisnika je osetilo da im je koža čvršća

94 % korisnika je osetilo da im je koža elastičnija

96 % korisnika je osetilo da im je tekstura kože bolja

90 % korisnika je primetilo da im koža izgleda zategnutije

92 % korisnika je primetilo da im je koža ujednačenija 

90 % korisnika je primetilo da im je koža blistavija 

92 % korisnika je primetilo manje bora

94 % korisnika je primetilo vidljiva poboljšanja u predelu vrata 

U Kiehl’su je dostupan novi uređaj za analizu kože
Uz pomoć novog dijagnostičkog uređaja, besplatna analiza kože u Kiehl’su je odnedavno unapređena. Radi se o inovativnom uređaju koji procenjuje dva ključna činioca zdrave kože: stepen hidratacije epidermisa i jačinu zaštitne barijere kože. Svako može utvrditi stanje svoje kože posetom Kiehl’s prodavnici, a nakon analize kože
i procene rezultata, Kiehl’s savetnice za negu preporučuju odgovarajuće formule proizvoda i u sklopu poznate Kiehl’s usluge „Try before you buy“ poklanjaju uzorke odgovarajuće rutine za isprobavanje kod kuće.

lepotaizdravlje.rsPromo