Insta inspiracija: manikir trend u 2021. godini

31/12/2020 in Lepota

Odlučili ste da u novoj godini promenite svoj manikir stil, ili da ga bar malo modifikujete, ali niste sigurni u kom pravcu to da uradite? Dobra vest: najinspirativnije ideje dolaze sa Instagrama

Insta inspiracija: manikir trend u 2021. godini

Natkinzu/ iStock / Getty Images Plus

Manikir je tačka na i kompletnog stajlinga, ali i odraz ličnog stila. Na ovom polju zaista ima mnogo prostora za eksperimentisanje, bar je takav najavljujeni trend u 2021. godini.

 Zato, ne libite se da izađete iz svojih ustaljenih okvira. Imajte u vidu da je trenutno sve dozvoljeno – i šljokice, i gliteri, i stikeri, i novi kolorni obrasci... A ukoliko još uvek niste sigurni u kom pravcu da krenete, poslužite se ovim Instagram idejama. Naravno, ne morate ih se držati 100% – i varijacije na temu dolaze u obzir. Slobodno pustite mašti na volju jer ograničenja zaista ne postoje!

Volite li bisere?

Ponesite ih na noktima i pokažite da se elegantan rezultat može postići čak i bez laka za nokte! Dva reda bisera na svakom noktu probudiće asocijaciju na grudve snega, ali i doprineti otmenom i ženstvenom finišu.

Novo lice francuskog manikira

Francuski manikir ostaje trend u 2021. godini. Za početak: praznično, naravno! Suština je zapravo u dodiru dve različite boje na vrhovima prstiju, s jednim izuzetkom od pravila.

Zvezdana noć

Svetlucava baza ukrašena motivima noćnog neba deluje magično. I veoma atraktivno, samo da dodamo! A ukoliko niste dovoljno vešti da sami zaokružite ovu manikir priču, prepustite se veštim rukama profesionalaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Minerva (@nail_swag)

Čist luksuz

Dijamanti i dragulji prečica su do luksuznog izgleda i sjajan način da se pokažete u drugačijem svetlu. Osim toga, ova kombinacija podiže i najjednostaviji stajling. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails)

Zlatni akcenti

Uparite jednobojni manikir sa nekoliko zlatnih krugova. To možete učiniti sa bilo kojom bojom osnove. Ipak, moramo priznati da su zlatna i prigušena zelena savršen spoj, posebno u prazničnoj sezoni!

 

Redakcija

Natkinzu/ iStock / Getty Images Plus

Komentari (0)

Loading