Beauty rutina poznate lepotice: Nega Dženifer Garner

by | maj 23, 2020
nega dzenifer garner

Besprekoran ten 48-godišnje glumice Dženifer Garner možemo pripisati dobrim genima, sreći i zadovoljstvu, njenom dermatologu, ali i redovnoj i pravilnoj beauty rutini. Glumica priznaje da sada posvećuje dosta vremena nezi lica i tela, ali je nedavno podelila sa svima i kako je u mladosti radila protiv sebe i svoje kože. (Pročitaj: Kristen Bel pokreće liniju za negu kože na bazi kanabidiola)

Kako je sama objasnila, kada je bila mlađa, obožavala je da se sunča:

– Nanela bih bebi-ulje i sunčala se bez razmišljanja – izjavila je ona za magazin People. Ni to što je kasnije provela dosta vremena s porodicom na brodu na kome je uživala satima da se sunča sa sestrama nije mnogo toga promenilo. (Pročitaj: Lejdi Gaga ponovo krši pravila, ali na način koji će vas oduševiti)

Međutim, zahvaljujući svom poslu, Džen je naučila dosta o nezi i tela i lica, što joj je pomoglo da oporavi svoju kožu, iako su oštećenja nastala od sunca postala vidljiva tek godinama kasnije. Baš zato, nega Dženifer Garner nije tajna, već glumica želi sad da pomogne svima koji imaju problema s tenom.

Uprkos tome što Dženifer ima uslova za najbolje beauty tretmane i konsultacije s vrsnim stručnjacima, njena nega veoma je jednostavna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Nega Dženifer Garner

Krema za sunčanje njen je sveti gral

– Nanosite kremu za sunčanje svako jutro bez izuzetka. Budite pomalo i štreber kada je ona u pitanju. Kad mislite da ste je stavili dovoljno, dodajte još malo – poručuje Dženifer. (Pročitaj: Kameron Dijaz decenijama izgleda isto, ovo su njeni saveti za lepotu)

Ne odlazi na spavanje, a da nije očistila lice

Lepa glumica ne stavlja šminku sem ako joj ona nije preko potrebna, ali kada to čini, uvek se kasnije detaljno bavi čišćenjem lica. Ni nakon crvenog tepiha i vraćanja kući u četiri ujutru ne postoji stvar koja će je u tome sprečiti.

– Kad toliko dugo imate šminku na licu, ne dovodi se u pitanje da li ćete je skinuti čim stignete kući. Bilo je nekoliko noći kad sam koristila maramice za šminku… u najgorem slučaju uradite i vi to – rekla je ona za People. (Pročitaj: Ešli Grejem otkrila par trikova za savršene obrve)

Retinol je njeno oružje u borbi protiv bora

– Budući da sam u četrdesetima, retinol je zaista najvažniji proizvod koji koristim protiv starenja. Imam osetljivu kožu, tako da mi je sve drugo izazivalo crvenilo, svrab i mrlje – otkrila je Dženifer za Marie Claire. (Pročitaj: Pet saveta za negu kože Eve Mendez)

Hijaluronska kiselina za lepši izgled kože

– Ne sviđa mi se to kad koža izgleda „prozirno” i kada se vidi njena loša tekstura – rekla je glumica. U cilju da to spreči, ona se kune u hijaluronsku kiselinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images