Lejdi Gaga ponovo krši pravila, ali na način koji će vas oduševiti

by | maj 19, 2020

Što se tiče muzike, Lejdi Gaga je zvezda koja inspiriše svojim jedinstvenim izrazom, zvukom i harizmom. Ona nam neprestano izbacuje hit za hitom još od debitantskog albuma The Fame, koji je objavila 2008 – pa sve do projekta Chromatica upravo koji iščekujemo, a koji, ubeđeni smo, neće biti izuzetak što se tiče popularnosti. (Pročitaj: Prijanka Čopra otkriva kako to da ona izgleda tako – jednostavno savršeno!)

Na isti način na koji pristupa muzici, Lejdi Gaga je pristupila i izradi svoje mejkap linije – Gaga’s Haus Laboratories Collection. 

Lansiranje ovog pravog malog umetničkog dela u svetu šminke startovalo je u julu 2019, a Lejdi Gaga je u svojoj liniji ponudila proizvode koje kozmetička industrija dosad nije videla – sasvim drugačije precizne ajlajnere, olovke za usta i sjajeve za usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on


Sada, nakon skoro godinu dana na tržištu, Lejdi Gaga zna da je vreme i da podigne sve na još viši nivo.

To je i razlog zbog kojeg je mesecima krila tajnu od svojih fanova – iako je već dala nagoveštaj o čemu se radi u majskom izdanju magazina InStyle. (Pročitaj: Ešli Grejem otkrila par trikova za savršene obrve)

Srećom, najzad je spremna da s čitavim svetom podeli svoju najnoviju kreaciju. Paleta senki za oči pod nazivom Stupid Love, koja sadrži 18 neverovatnih nijansi, najzad je pred nama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on


– Paleta Stupid Love je podsetnik da ljubav nikada ne može da nas izneveri, te da svi mi imamo mogućnost da se oslobodimo straha –  rekla je Lejdi Gaga u ekskluzivnom intervjuu za pomenuti magazin. (Pročitaj: Korisni beauty trikovi: 11 najboljih saveta za šminkanje koje smo naučili na TikTok-u)

– Boje iz palete senki Stupid Love takođe su podsetnik da su boje u životu vrlo važne. Ono što nas čini jednakima je upravo to što smo različiti, ali postoji nesaglediv broj mogućnosti da ljubavlju obojimo svet. Uživajte u istraživanju svoje unutrašnje, ali i spoljašnje, lepote uz ovu paletu. Haus Laboratories vas voli, a ta ljubav ne poznaje granice – poručila je zvezda. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Umetnička direktorka Haus Laboratories, ali i mejkap artistkinja Sara Tano, koja je kreirala Gagin neverovatni look za snimanje naslovne strane, otkriva da je koristila tri boje iz palete: Enemy, toplu nijansu narandžaste, Stupid Love, mat miks kestenjaste i braon, kao i Plastic Doll, meku ružičastu nijansu. 

– Ove boje su se mešale na razne načine, preklapale, a kada ih iskombinujete, dobijate ovaj divan sunset look – objasnila je Sara. (Pročitaj: Evo kako Žizel Budšen održava liniju dok se bliži četrdesetoj)

– Mat boje su malo tvrđe presovane, tako da neće ostavljati teške tragove na koži, dok su one sjajnije mekše. Sve nijanse imaju tu finu somotsku teksturu i bogate su pigmentom, tako da ih možete nanositi i prstima ako želite neobavezan i drugačiji izgled – objasnila je Tano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on


Jedino pravilo za nanošenje senki iz ove divne palete jeste – ne pratite nijedno pravilo!

– Želim da ohrabrim ljude da je sasvim u redu nositi boje, a to ne znači da morate da imate jaku šminku na očima i neutralan ruž na usnama. Hoću da vas podstaknem da činite upravo suprotno. Ne mislim da se sve vrti oko pravila, više je reč o njihovom kršenju – poručila je Sara. (Pročitaj: Pogledajte make-up rutinu Kim Kardašijan dok je u karantinu (video))

Da li ćete je poslušati i odvažno krenuti u avanturu novog načina nanošenja mejkapa?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images