Hilari Daf nas je iznenadila novom bojom kose

Poznata glumica ne miruje u izolaciji

by | april 14, 2020
hilari daf glumica lepota

Hilari Daf najnovija je slavna osoba koja je eksperimentisala sa bojom kose u karantinu.

Ona se, dok je u izolovana sa porodicom u kući, oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala da je svoju nekada smeđu kosu obojila u jarko plavu boju. To je dovelo do besa mnoge njene obožavaoce koji su se upitali: Da li se sama farbala ili je ova nova boja u stvari samo dobra perika?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff) дана


Hilari Daf nije ništa odgovorila, nije potvrdila da li je u pitanju samo odlična perika ili nova boja kose. Sve je i dalje ostalo jedna velika enigma, za njene pratioce na Instagramu. Ipak, sjajna plavo-plava nijansa izgleda neverovatno dobro na mladoj glumici, pa se fanovi nadaju daće je možda zadržati neko vreme. Pročitajte i: Da li imate hrabrosti za ovo: Kako da sami ošišate ili skratite šiške? (video)

Izgleda da obožavaoci vole i njenu novu nijansu, jer ispod slike koju je objavila, ostavljaju komentara kao štu su; „Prekrasno“, „Ovo je ono od čega su snovi satkani”, „Divno, nastavi tako“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C100 FM (@c100hfx) дана

Fanovi farbaju kosu u istu boju kao i Hilari

Šta više: Neki ljudi kažu da su upravo obojili kosu sličnom nijansom, dok drugi dele na mreži da ih to inspiriše da isprobaju istu ili sličnu boju kose i izađu iz ustaljenih okvira. Ako i vi želite da obojite kosu u duginu nijansu poput Hilari Daf, na tržištu možete pronaći neverovatne kućne setove za farbanje. POVEZANO: Talula Vilis- hrabro u promene (video)

Uz to, nekoliko poznatih stilista je nedavno podelilo savete za farbanje kose kod kuće, tako da je najbolje da prvo pogledate šta imaju da vam kažu, pre nego što krenete u akciju.
Što se tiče odluke da li će Dafova zadržati novi izgled kose, nešto nam govori da ćemo je uskoro saznati na instagramu, piše allure.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty; Instagram foto