Starite dostojanstveno, kao Šeron Stoun

by | februar 20, 2020
seron stoun lepota

Žene stalno teže savršenstvu u izgledu, da što duže ostanu mlade i lepe i zbog toga u svemu nalaze mane i sebi i drugima. Postoje i žene kao što je holivudska diva, prelepa Šeron Stoun, koje stare dostojanstveno. Ona želi da bude onakva kakva jeste, sa svim svojim manama i vrlinama. Po njoj život je mnogo bolji kada uđete u šestu deceniju.

Šeron Stoun često govori na  temu starenja, plastičnih operacija i prirodnog izgleda i šalje snažne poruke svim ženama.

U u ovim godinama osećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opsednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama – rekla je holivudska diva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана

Šeron Stoun tvrdi da je botoksiranje lica velika greška

Po sopstvenom priznanju nekoliko puta je probala botoks, ali je ubrzo shvatila da je to bila greška.

Neću sakrivati činjenicu da sam probala botoks nekoliko puta, ali danas mislim da je to bila velika greška. Zbog njega sve žene liče jedna na drugu. Ja želim da budem onakva kakvu me je Bog stvorio, sa svim svojim manama i vrlinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam – zaključila je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана

Šeron Stoun je spremna ušla u pozne godine

Iako je prihvatila da je starost ono što neminovno dolazi, Šeron se za to spremala. Godinama se pridržavala saveta svoje majke – svakog dana koristi hidrantnu kremu za lice.

Na taj način Šeron Stoun održava prirodnu lepotu, a osim prirodne nege koju je usvojila još u ranim godinama, američka zvezda ističe da jede samo organsku i zdravu hranu, obroci su najkasnije do 19h i svakog dana ispije najmanje dva litra vode.

Ne jedem prerađenu hranu, ne pijem kafu i veoma retko pijem gazirana pića i alkohol. Volim da jedem kao i svaka druga osoba i jedem kad god sam gladna –  rekla je poznata plavuša.

Zahvaljujući svom nekonvencionalnom stavu prema životu Šeron Stoun je stekla samouverenost, harizmu i seksepil kojim zrači i izdvaja se kao jedna od najosobenijih glumica u Holivudu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана

Mislim kako je u umetnosti dobrog starenja prisutna jedna vrsta seksualnosti u načinu dobrog nošenja s tim nesavršenostima. Po meni je to jako senzualno – zaključila je američka glumica Šeron Stoun.

Foto: Guliver/Getty

 

Tagovi: