Stigao je novi YSL Black Opium Neon spektakularniji nego ikad

by | januar 23, 2020

Ona je BLACK OPIUM žena, blještava heroina u urbanoj noći.
Njen miris osnažuje. Izaziva zavisnost. Neodoljivo izaziva na greh.
Sve što ona želi jeste da se istakne, oseti brzinu svetlosti i sija do kraja noći.

NA TRAGU ZAVISNOSTI OD MIRISA

Yves Saint Laurent je 1977. godine prvi pretvorio parfem u slasnu, dekadentnu zavisnost pomoću intenzivne mešavine začina i smole. Revolucija u bočici: OPIUM.
2014. godine Yves Saint Laurent Beauté zavisnosti je dao novo značenje sa mirisom BLACK OPIUM obogativši opojno belo cveće dozom adrenalina: prvo uživanje u crnoj kafi u obliku mirisa za žene. Snažan. Seksi. Rokerski šik. Nalet čiste energije za instinktivno osnaženu ženu koja ruši društvene granice.

Beleška kreatora parfema: mešavina savršene doze kafe: „Hteli smo da stvorimo snažnu aromu jake crne kafe koju usetite kad se nagnete nad šoljicu, krećući se od gornje do baznih nota”, priseća se Nathalie Lorson. „Da bismo to postigli, koristili smo se tehnikom zvanom ‚pomiriši ukus’. Ulovili smo sve aromatične molekule iz te šoljice sveže kafe, zatim smo ih analizirali i rekonstruisali oko apsoluta kafe, vrlo bogatog materijala sa karakteristikama likera i duvanskim notama. To smo usavršili kako bismo stvorili notu kafe koja izaziva izaziva zavisnost: BLACK OPIUM.”
Kreatori mirisa: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc

Taj najprovokativniji miris je danas predvodnik najnovije mode u svom do sada najblještavijem prikazu: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON.

MIRIS: ŽIVAHAN SPOJ NOĆI I SVETLOSTI

To je uzbudljiva nota za uzbudljivu ženu. Probija se ravno kroz kultnu notu crne kafe mirisa BLACK OPIUM, poput snopa svetlosti u noći grada.
Zmajevo voće su odabrali majstori kreatori parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc (Firmenich) – izvorni kreatori mirisa BLACK OPIUM – kako bi u svoju najprodavaniju formulu uneli dozu jarke boje.
Zahvaljujući kori boje fuksije, zelenih bodlji i hrskavog mesa, ovo intrigantno i opasno privlačno azijsko voće je nadahnuće za novu neonsku notu. U samom srcu mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON se nalaze iskričava mandarina i četrun, živahne karakteristike kiselog zelenog soka i neonske ružičaste bobice.
Beleška kreatora parfema: hvatanje srži zmajevog voća: „Nije moguće izvući srž zmajevog voća, pa smo morali sami da je stvorimo”, objašnjava Nathalie Lorson. „Blagog je ukusa, ali njegova boja i tekstura su vrlo izazovni i to je ono što nas je inspirisalo… Naša vizionarska nota zmajevog voća je sveža i kiselo zelena. Kako bismo dočarali koru boje fuksije, dodali smo svež, voćni i mesnat efekat.”

Kreatori mirisa: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc

Belo cveće izvornog mirisa BLACK OPIUM poprima žarke, psihodelične i neonske boje. Blistaviji i upečatljiviji nego ikad, sa cvetnom notom koja spaja zavodljiv apsolut arapskog jasmina iz Indije sa apsolutom cveta narandže i jele.
Prepoznatljiva nota crne kafe koja izaziva zavisnost, pretvara miris u čistu crnu svetlost i sukobljava se sa tim neonskim jarkim notama. Obavijen zanosnim velom mošusa i bogatog apsoluta vanile, on surfuje na neonskom talasu do kraja noći.

Firmenich: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc

BOČICA: PROŽETA JARKOM SVETLOSTI

Spektakularnija nego ikad, bočica je prožeta crnim šljokicama koje mirisu BLACK OPIUM daju njegov odvažan rokerski šik. Pumpica za raspršivanje parfema je sada neonska, a bočica je viša, uzdižući se uspravno, baš kao što se nota „neonske kafe” uzdiže od prvog prskanja i osvetljava BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON. Tečnost u neonsko ružičastoj boji odražava živopisne note i vidljiva je kroz okrugli prozorčić bočice i proreze od bambusa.

 

Tagovi:

top