Ova blogerka tvrdi da ima recept za smanjenje nosa bez plastične hirurgije

by | septembar 1, 2016

Estetski nedostaci su ono što svaku ženu neverovatno muči. Mnoge nisu finansijski podobne da se upuste u svet plastične hirurgije, pa posežu za različitim trikovima kako bi popravile nepravilnosti na telu.

A photo posted by Layali✨ (@layalimakeover) on

Najpopularnija mejk ap blogerka Lejali uspela da je uz samo dva sastpojka smanji kvrgicu na nosu. Tačnije, uspela je da suzi nos bez upotrebe šminke i to sve detaljno objasnila na svom profilu na Instagramu, gde je prati preko 102.000 ljudi.

Sve što vam je potrebno za ovaj postpuak su izrendan svež đumbir i pasta za zube. Pomešajte sastojke, a zatim ih nanesite na mesta koja želite da smanjite.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Lejali je upozorila da je moguće da ćete osetiti kako vas koža pecka, a ukoliko ne možete da podnesete, isperite je mlakom vodom.

Smesu na licu držite najviše 15 minuta. Proceduru ponavljajte samo jednom u pet dana, a Lejali kaže da ćete primetiti rezultate.

Pogledajte kako ona to radi:

A video posted by Layali✨ (@layalimakeover) on

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: