Top 3 proizvoda za samopotamnjivanje koja ćete obožavati! A koštaju ispod 400 rsd

by | septembar 1, 2016

Preplanuo, bronzani ten preko cele godine! O, da – priznajte, osećate se tako seksi kada „nabacite“ predivnu bakarnu boju i nekako se čini da vam sve bolje stoji… Nažalost, „morska“ boja se tako brzo spira, a solarijum svakako nije ocpija. Jer, zdravlje je ipak preče od svega! No, postoji jednostavno i pristupačno rešenje u vidu sredstava za samopotamnjivanje.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Ako ste samo odmahnuli glavom i pomislili da je više štete nego koristi od ovakvih proizvoda, razumemo vas! Sve te fleke, neravnomerna boja, ponekad isuviše narandžast ten – odmah ste „tipovali“ na ovako nešto. Problem je jednostavno u tome što niste pronašle „pravu“ stvar.

Ova tri proizvoda su naša topla preporuka uz koje ćete izbeći navedene probleme, ali tu nije kraj njihovim prednostima! Oni ne koštaju više od 400 dinara. Sjajno, zar ne?

Balea losion za tamnjenje kože „magic summer“, 400 ml

Foto:

Foto: DM 

Losion za telo s blagim efektom preplanulosti i voćnim mirisom namenjen je za normalan do tamni tip kože. Uz svakodnevno korišćenje koža nakon nekoliko dana dobija nežnu bronzanu nijansu, kao nakon boravka na moru.

Pročitajte i… Ta divna, bronzana boja! Kako sačuvati prelanulost nakon povratka sa letovanja?

Ziaja samopotamnjivač za telo

Foto: Ziaja

Foto: Ziaja

Ziaja samopotamnjivači na bazi ekstrakta oraha i ćilibara koži daju prirodno preplanuli izgled bez izlaganja kože štetnim sunčevim zracima. Hidriraju kožu i štite je od dehidratacije. Zahvaljujući antioksidantnim sastojcima, eliminišu slobodne radikale koji su uzročnici prevremenog starenja kože. Koži vraćaju elastičnost i mekoću. 

Foto: DM

Foto: DM

SUNDANCE ulje za samopotamnjivanje 2u1, 200 ml

Za ujednačenu i intezivnu preplanulu boju, ulje za samopotamnjivanje se lako nanosi i pruža koži letnju svežinu. Ovaj proizvod ujednoo i dobro hidrira kožu, neguje je i čini mekšom.

Pročitajte i… Predstavljamo vam top 3 proizvoda protiv bora koje žene prosto obožavaju!

 

 

 

 

 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: