Pitali smo šminkera kako da se našminkamo kao Nina Janković! I lako je!

by | decembar 19, 2016
Piše: Brankica Treskavica, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"

Piše: Brankica Treskavica, novinar magazina „Lepota i Zdravlje“

Koliko ste puta gledajući neku poznatu ličnost na televiziji ili u magazinima, pomislili – baš bih volela da sam ovako našminkana? Budući da se to i nama iz redakcije stalno dešava, često pozovemo nekog od naših najpoznatijih šminkera da bismo čuli „koji je to puder, pa lice izgleda tako sveže“ ili „koja je maskara zaslužna za takve trepavice“.

U nekom trenutku shvatili smo da to naše zavirivanje u šminkerski kofer može prerasti u zanimljivu rubriku, iz koje ćemo i vi i mi svakog puta naučiti nešto novo.

IMG_4119

Videvši kako Nina Janković izgleda na ovoj fotogrfafiji, bilo nam je jasno da ćemo početi pričajući s Nenom Ilić, koja je ovako suptilno, a efektno našminkala jednu od naših najlepših glumcia.

Pročitajte i… Najlepše nijanse ruževa koje su hit sezone. I stoje apsolutno svakoj dami

Nena:

Šminkajući Ninu koristila sam puder Make up forever ultra HD, a malo korektora, čija je nijansa svetlija od pudera, utapkala sam ispod očiju (Mac studio concealer i YSL). Na deo iznad jagodica i vrh nosa stavite svoj omiljeni hajlajter i – istog trenutka ćete zablistati. Malo roze rumenila (mac pink o peach), na jagodicama, daće vam svežinu. Na kapke sam stavila nekoliko nijansi senke – bež, nude, braon (Mac paleta i Anastasia Beverlyhills). U unutrašnji deo kapka staviti malo sedefaste bež senke, a ajlajner je neizbežan (Mac black track). Na usne sam stavila sjaj NYX tiramisu.

Pročitajte i… Kada naučite da ga koristite, iluminator je makeup čudo. Obožavaćete ga!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: