Da li pogrešno birate veš? Svaki oblik guze ima svoj idealni par gaćica

by | decembar 28, 2016

Sigurno ste primetile kako vam guza u određenim gaćicama izgleda „vau“, dok u drugim prosto izgubi oblik i ne izgleda nimalo zanosno. I, ne, nije do vaše zadnjice – do gaćica je! Utešno, priznajte. Dobar izbor veša može da učini čuda za našu figuru. 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Žene dolaze u svim oblicima i veličinama, i lepe su takve kakve jesu, ali nema ničeg lošeg poslužiti se estetskim trikovima koji će zakamuflirati naše mane i učiniti da izgledamo bolje, a sami tim i imamo više samopouzdanja.

Zato, ako do sada niste obraćale pažnju na model gaćica koji kupujete, već samo na materijal i dezen, možda je vreme da promenite tu naviku.

Naime, svaki oblik guze „zahteva“ i drugačije rublje – ono koje joj pristaje i ističe najbolje.

Recimo, čak i žene sa „najpoželjnijim“ oblikom guze – onim srcolikim, treba da vode računa, jer uglavnom imaju izražene bokove. Zato, treba da biraju gaćice koje nemaju ojačane rubove, i koje nisu isuviše plitko postavljene, te koje im ne pokrivaju celu guzu. Polutanga ili gaćice u V obliku su dobar izbor.

Pročitajte i… Devojke sa perfektno ravnim stomakom nikada neće prekršiti ova pravila

Na sledećoj stranici saznajte koje gaćice vama najbolje pristaju… 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Okrugli oblik guze se lako prepoznaje, jer je doslovce takva – loptasta. Ovakve žene mogu da uživaju u tangama do mile volje, jer njihova guza zapravo najbolje i izgleda kada je ništa ne sakriva! No, odlično rešenje su i ženske bokserice.
Dame sa takozvanom „visećom“ pozadinom treba da izbegavaju visoko sečene modele gaćica, i da se odluče za one koje se završavaju gde počinje stomak.
Žene sa guzom V oblika – onom koja jednako široka kao i struk, moraju da izbegavaju obične gaće, i da se radije opredele za brazilke ili tange.
Punije žene imaju „pomoć“ u vidu veoma visoko postavljenih gaćica i sa dodatnim ojačanjima, koje ujedno mogu da posluže i kao steznik.

Pročitajte i… Otkrila je trik kako da momentalno dobijete veće grudi. I 17 miliona žena joj je zahvalno

Za kompletan i detaljan vodič pogledajte priloženi video. U njemu je najbolje objašnjeno kakće gaćice će najbolje pristajati baš vašem obliku guze!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: