Wish lista: Parfem idealan za praznične dane

by | 4 januara, 2020

Zima je i zvanično otpočela i sada je definitivno trenutak da promenimo unutrašnjost naših gardarobera, kozmetičkih torbica, ali i omiljeni lagani miris zamenimo nešto težim i oporijim zimskim parfemom.

Ovoga puta za vas smo izabrali gotovo najatraktivniji zimski miris, koji bi trebalo da se nađe na vašoj wish listi, a kada ga isprobate zasigurno ćete odlučiti da kupite još jednu bočicu ovog opojnog mirisa.

S obzirom da je parfem završnica vašeg savršenog look-a i odraz karaktera odaberite onaj, koji ne samo da će vam se dopasti na prvi oset, već će postati i apsolutni klasik na vašoj kozmetičkoj polici.

Idealan odabir intenzivnog i raskošnog mirisa svakako je jedan od najtraženijih parfema u svetu – Black Opium.

Kada je YSL Beaute 1977. prvi put lansirao Opium na umu je imao sofisticiranu ženu koja ostavlja trag u životu svih onih koji su je upoznali. Sam naziv Black Opium asocira na preuzimanje rizika i koketiranje sa zabranjenim, što je svakako sjajan način da završite ovu godinu.

Prodoran orijentalan miris sa oporom notom zrna kafe i belih cvetova, stvara kontrast koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: PR

Ovo su najprodavaniji beauty proizvodi tokom 2019. godine!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.