Zdrava koža je prioritet kod uklanjanja neželjenih dlačica

Kao lekar koji se već duže bavi estetskom medicinom, tokom vremena sam stekla uvid u najveće i najupornije probleme s kojima se svakodnevno suočava većina žena, ali i muškaraca, poput bora, fleka i ožiljaka. Ali suvišne dlačice na licu i telu definitivno zauzimaju prvo mesto na listi dermatoloških problema, kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Dr Milica Đokić
Dr Milica Đokić

Svakodnevno brijanje, odlasci u salon na depilaciju ili ne tako povoljni tretmani epilacijom, dosad su bili način da se otarasimo suvišnih malja s lica i tela. Problem je pre svega estetske prirode, ali isto tako redovno uklanjanje dlaka podrazumeva i vid lične higijene. Verujem da je većina nas bar jednom pomislila kako bi bilo idealno da možemo bezbolno, trajno, pristupačno i na bezbedan način da se oslobodimo svih dlačica koje nam smetaju. Idealno rešenje nam je omogućila kompanija Philips, koja je u saradnji s vodećim dermatolozima 14 godina razvijala i usavršavala tehnologiju koja predstavlja pravo rešenje za naš problem.

 

U pitanju je Philips Lumea, IPL aparat koji suvišne dlačice uklanja bezbolno i trajno, a uz sve to i na praktičan način, bez zakazivanja skupih tretmana u salonima. Osim toga, upotreba Lumee je personalizovana – senzor SmartSkin bira optimalnu postavku za našu nijansu kože čime garantuje potpunu bezbednost i efikasnost.

Šta je ustvari Lumea IPL i kako funkcioniše?

Razumevanje je preduslov da nečemu damo šansu, zato je bitno da razumemo način na koji funkcioniše Lumea.

Kako funkcioniše Philips Lumea?
KAKO FUNKCIONIŠE PHILIPS LUMEA?FOTO: PROMO

Precizna i suptilna IPL tehnologija (Intense Pulsed Light/Intenzivno Pulsirajuće Svetlo) direktno dolazi do korena dlake, melanin apsorbuje svetlost i na taj način dlaka obustavlja rast. Nakon toga dlake otpadaju, proređuju se i na kraju potpuno nestaju.

Proces uklanjanja dlačica
PROCES UKLANJANJA DLAČICA

Nakon samo tri tretmana dlake se proređuju za čak 92 procenata**, a pravilnom upotrebom možemo da uživamo u glatkoj koži i do 6 meseci*.

Jedna od najbitnijih stvari na kojoj insistiram je bezbednost, garancija da nema neželjenih efekata po zdravlje i izgled naše kože. Lumea je moj favorit kada govorimo o bezbednosti, jer su dugogodišnja istraživanja i testiranja pokazala da nam je koža nakon upotrebe ovog epilatora nežna, glatka, savršeno negovana i zdrava.

Beskompromisna pouzdanost i praktičnost

Najsigurnije i najopuštenije se osećamo kod kuće, a s Lumeom u udobnosti doma, potpuno bezbolno i opušteno možemo da se rešimo suvišnih dlačica. Prednost su i dodaci koji se prirodno prilagođavaju delovima tela s kojih uklanjamo malje – s tela, lica, bikini zone i pazuha.

Lumea je savršen spoj najnaprednije tehnologije i visokih kriterijuma vodećih dermatologa
LUMEA JE SAVRŠEN SPOJ NAJNAPREDNIJE TEHNOLOGIJE I VISOKIH KRITERIJUMA VODEĆIH DERMATOLOGAFOTO: PROMO

Tretmani Lumeom ne traju dugo, ne zahtevaju dodatne pripreme kože pre i nakon upotrebe, a rezultati su fenomenalni. Sve je prilagođeno nama, rađeno u skladu s našim potrebama i prema kriterijumima koji paze na zdravlje naše kože.

Lumea je savršen spoj najnaprednije tehnologije i visokih kriterijuma vodećih dermatologa, pruža rešenje u borbi sa suvišnim dlačicama i garantuje bezbedan, praktičan i isplativ tretman, ostavljajući savršeno glatku, nežnu i negovanu kožu.

Dr Milica Đokić

*Prosečno smanjenje rasta dlačica na nogama: 78%, nakon 12 tretmana.

** Uz praćenje rasporeda tretmana, mereno na nogama, individualni rezultati se mogu razlikovati.Najnovije

Najčitanije

Related Posts

Next Post