Categories Lepota

Zvezda serije “Stranger Things” kreće u pohod na beauty svet

Zvezda serije “Stranger Things” Milie Bobby Brown, iznenadila je svoje obožavatelje novim projektom, glumica, koja ima svega 15 godina, dolučila je da pokrene sopstvenu beauty liniju, koja će se zvati “Florence by Mills” u čast njene bake Florence.

“Vrlo sam odlučna. Čim donesem odluku, to je to i nitko me ne može odgovoriti. Svaka odluka koju sam donela vezano za ovu liniju donesena je u svega dve ili tri sekunde”, objasnila je glumica koja je priznala i kako je liniju pripremala čak dve godine.

Linija je namenjena tinejdžerima, odnosno pripadnicima generacije Z, kojoj i sama pripada, a cene proizvoda se kreću između 10 i 34 dolara. Liniju je sertifikovalo udruženje za zaštitu životinja PETA, a svi proizvodi su isključivo veganski. Uz to, Milie planira da donira deo zarade fondaciji “Olivie Hope Fondation”, osnovanoj u čast glumičinoj preminuloj prijateljici.

Linija je lansirana 26. avgusta, a pored najrazličitijih make up proizvoda, kolekcija sadrži proizvode za negu kože, poput piling maski. “Florence by Mills” namenjena je tretiranju mlade kože i to proizvodima za negu: “Zero Chill Face Mist”, “Swimming Under the Eye Gel Pads” i “Like Light Skin Tint”.

Foto: @miliebobbybrown

Tom Ford lansira luksuznu liniju proizvoda za negu kože

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA