10 najboljih prazničnih filmova koje možete pogledati ove godine

by | 2 januara, 2022
10 najboljih prazničnih filmova

Predstavljamo vam 10 najboljih prazničnih filmova koje možete pogledati tokom ovogodišnjih praznika… 

Božićni i novogodišnji praznici idealno su vreme da se ušuškamo ispod omiljenog ćebeta, spremimo kokice i uživamo u prazničnim filmovima. I zaslužili smo! Nakon naporne godine (u svakom smislu), vreme je da sebi „damo oduška“ i da se opustimo. A najbolji način za to su upravo praznični filmovi. Evo koja ostvarenja preporučujemo.

10 najboljih prazničnih filmova

Božićno nasleđe 

Jedino što ambicioznu Elen sprečava od toga da nasledi porodični biznis jeste putovanje u idilični Snou Fols. Jedna snežna oluja i jedna romansa mogli bi da joj promene prioritete.

Božićni princ 

Ovaj film započeo je lavinu božićnih ostvarenja na Netfliksu. Radnja prati novinarku koja odlazi u zemlju Aldoviju kako bi napisala reportažu o princu te zemlje…

Hari Poter 

Ova saga nekako uvek asocira na praznike. Možda je vreme da utvrdite gradivo ili pak da pogledate sve delove s nekim kome još uvek ovi filmovi nisu došli na red. I to sve dok čekamo nastavak!

Dejvid i vilenjaci 

Poljska komedija iz ove godine koja će vas i te kako nasmejati.

Holidate

Dvoje stranaca, kojima je dosadilo da budu sami z apraznike, slože se da budu jedno drugome „plus jedan“ na porodičnim okupljanjima…

Pročitajte i… Kako provesti praznike-sami?

U stvari ljubav

Neprevaziđen praznični film koji nas iznova natera da ponovo verujemo u ljubav. Britanski humor, nekoliko isprepletanih ljubavnih priča, neke s srećnim, a neke s poučnim krajem.

Božićne hronike 2

Kurt Rasel se vraća u ulozi Deda Mraza…

Najsrećnije doba godine

Komedija i drama spojena u solidno ostvarenje. Film prenosi dijapazon emocija povezanih s željom da nas porodica prihvati i da budemo svoji. A da za to vreme ne pokvarimo praznike.

Pročitajte i… Najbolji božićni filmovi na Netfliksu

Porodica Klaus

Nakon što otkrije da joj je deda Deda Mraz, Džulz mu pomaže da razdeli poklone… Idealan film za porodično filmsko veče s najmlađima.

Grinč

I za kraj, ukoliko volite crtane filmove, tu je dobri stari Grinč…

 

 

 

lepotaizdravlje.rs bernardbodo/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.