Ada Divine Awakening festival okuplja vodeće svetske edukatore i izvođače. Pridružite se!

by | 27 avgusta, 2021
Ada Divine Awakening Festival

ADA Divine Awakening festival, prvi festival svesnosti i intimnosti, biće održan od 15. do 20. septembra na Adi Bojani. Na jednoj od najlepših destinacija Evrope okupiće se preko 40 vodećih svetskih stručnjaka i edukatora na polju partnerskih odnosa, seksualnosti i ličnog razvoja, kao i zvučna muzička imena iz regiona i sveta.

Osnivač Exita Dušan Kovačević i osnivačica Tantra Spirit festivala Dolores Antić pokreću ADA Divine Awakening festival, kojim ukazuju na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost, a posebno sukobe u suštinskom povezivanju sa sobom i u partnerskim odnosima.

Ada Divine Awakening, namenjen podjednako parovima i pojedincima, biće prostor intenzivnog rada na vezama, povećavanju intimnosti, kako sa sobom, tako i sa partnerima, u kome će prisutni moći da istraže i osveste svoju seksualnost, da se povežu sa svojim telom i dobiju podršku stručnjaka za oslobađanje emocija i isceljenje traumaBilo da je to neverovatna sesija joge ujutru, ili intimna partnerska radionica na kojoj ćete biti zadivljeni veštinama koje ste upravo otkrili, meditacija uz zalazak sunca i ekstatični ples uveče — imate slobodu da izaberete svoj put kroz festival i predate se moći Ade da vas izleči i odvede na veći nivo postojanja, izjavila je ovim povodom Dolores Antić.

Pročitajte i… Festival koji nećete želeti da propustiti: Ada Divine Awakening

ADA Divine Awakening festival

Do sada smo preko EXIT festivala imali iskustva nastupa najvećih svetskih zvezda i društveno odgovornih kampanja, a sada se okrećemo ka unutra: Intimnosti i Povezivanju. Osnivač Exita Dušan Kovačević izjavio je tim povodom: S Ada Bojanom imam duboku povezanost koja traje već deceniju i po, tamo smo porodično svake godine, tu smo se moja Ivana i ja uzeli. Ona je definitivno jedno od najjačih energetskih mesta na planeti, koje ima snagu da u isto vreme i isceli i očisti sve ono što vam nije potrebno, ali isto tako i probudi ono najbolje u vama, i pojača životnu energiju do najvišeg nivoa. Duboko verujem da će ovaj festival postati jedno od najznačajnijih mesta okupljanja ovog tipa na planeti, gde ćemo zajedno rasti, razmenjivati iskustva i otvarati nove dimenzije postojanja, unapređujući svaki segment naših života“.

ADA Divine Awakening Festival – Tribe is gathering from 15-20 September 2021 in Montenegro

Tokom ovih šest neverovatnih dana, preko 80 radionica tematski će obuhvatiti polja povećanja intimnosti sa sobom i partnerom, unapređenja seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje sa sopstvenim telombalansa ženske i muške energije, joga časove, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerte i performanse koji će pomeriti i promeniti granice svesti. Prisutni će moći da osete ritam svog tela, probude uspavane instinkte, da se sete svojih korena i pomire u sebi i drugima muško-žensku energiju.

Neki od najuticajnijih edukatora i izvođača, koji će posetioce voditi putem samootkrića i istinske konekcije sa sobom i ostatkom sveta, jesu Elaine Yonge, sa preko 20 godina iskustva u bavljenju povezanosti tela i disanja sa seksualnošću i potencijalom za suštinski intimne odnose, Baba Dez Nichols, međunarodno priznati govornik i učitelj, Daka, autor, tekstopisac i vodič kroz transformaciju, koji je predstavljen kroz brojne TV i radio emisije. Devi Mohan, poznata joga učitelјica i govornica, magistar Mirovnih studija i globalna ambasadorka Mohanđi fondacije, provešće prisutne kroz duboko iskustvo sopstva uz pomoć Svesnog plesa, meditativnog procesa „Put svetlosti“, kao i transformacionih tretmana „Mai – Tri“ metode.

Na Adu Bojanu stiže i Ohad Pele, kao jedan od najuticajnijih učitelja na polju seksualnosti i svesnih odnosa. Andrea Paige sa raznovrsnim znanjem na polju epigenetike putuje svetom kako bi osnažila ljude da vrate život u svoje ruke. Rachel Rickards vodiće radionice u kojima je fokus na ličnom razvoju i intimnosti. Pre sedam godina je osnovala zajednicu „Embodied Intimacy“, a dala je izuzetan doprinos u osvešćivanju uticaja trauma na seks i odnose. S njom će biti i Lennart Hening, koji pre svega istražuje lični i kulturni razvoj iz ugla svesti, kontakta sa telom, sigurnosti, traume, i zajedničke kreativnosti. Buddhi Dana je seksualni terapeut, joga učitelj i DJ. Još od mladosti je na putu učenja mistika Osha, kao i tradicionalne tibetanske Tantre, Zena, Taoizma.

ADA je za ovu godinu objavila još mnogo vodećih svetski poznatih facilitatora, a neće izostati ni seanse ekstatičnog plesa u večernjim satima, dok će muzika, kao kosmički jezik, biti sastavni deo festivala. Vrhunski svetski i regionalni izvođači, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia, Zazo preneće tonove galaksije Ada Bojanom, do samih vibracija naših ćelija.

ADA IS AWAKENING – Join us for 6 amazing days this September!

Iskoristite posebnu pogodnost pri kupovini ulaznica!

Paketi ulaznica za festival i smeštaj prodaju se preko sajta ADAwakening.me.

Ukoliko ulaznicu kupite preko L&Z LINKA, ostvarićete popust od 40% u odnosu na punu cenu aranžmana.

Info plus

U svetlu epidemiološke situacije, sve trenutne detalje u vezi sa kovid merama možete pročitati na zvaničnom sajtu festivala.

Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.