Kejt Vinslet odbila fotošop za ovu scenu serije “Meri iz Istauna“

Glumica je odlučila da stane na put nerealnoj slici ženskog tela na malim ekranima.

by | 16 juna, 2021

Kejt Vinslet je poznata po tome da glasno govori protiv stereotipa, shvatanja ženske lepote, idealnog tela i „body shaminga“ koji sve više potresa i Holivud.

Još na početku slave, tokom ere „Titanika“, Kejt su prozivali zbog izgleda, govorili joj da ima višak kilograma i da treba da smrša.

U mojim dvadesetim, dosta se pričalo o mojoj kilaži, a mene su smatrali glasnom i neprijatnom. Ali ne, ja sam se samo branila, rekla je jednom prilikom Kejt Vinslet.

Od tada, pa do danas, njeno mišljenje se nije promenilo, pa je tako odlučila da još jednom stane na put nerealnim slikama koje glumci šalju gledaocima u serijama i filmovima. (Pročitajte i… #bodyshaming: Zvezde koje su se javno suprotstavile)

Kejt Vinslet: Fotošop? Neka hvala!

Na striming servisu HBO Go može se pogledati odlična serija „Mer iz Istauna“ u kojoj Kejt igra glavnu ulogu. Glumica tumači lik Mer, sredovečne policajke iz mirnog gradića. Pored toga što u scenama nema trunke šminke, Kejt izgleda sasvim prirodno, sa sve stomačićem.

Kejt je snimala i jednu intimniju scenu, u kojoj se vidi stomačić, a režiser Kreg Zobel je predložio da se stomačić ukloni tehnikom poznatom ako „erbraš“. Kejt je na to odgovorila: „Da se nisi usudio!“

U seriji glumim sredovečnu ženu, koja ima telo i lice u skladu sa svojim godinama i načinom života. I s tim su se ljudi i povezali, priznala je na kraju.

U nastavku pogledajte kako je izgledala ta scena.

 

 

lepotaizdravlje.rsRich Fury / Stringer/Getty Images Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.