Ljudi koji žive u blizini parka su srećniji, a evo i zašto!

by | 19 oktobra, 2020

Kada kažemo da je zelenilo u okruženju važno za naš unutrašnji mir i inspiraciju, nije reč samo o subjektivnom osećaju. I brojna savremena istraživanja pokazuju da oni koji stanuju u blizini parka žive srećnije, zdravije i sa manje stresa. Život u Beogradu može biti upravo takav, ako se odlučite za stan u Park distriktu Belgrade Waterfront-a.

Jedna od najvažnijih odluka koje donosimo je ona o kupovini stana. Tom prilikom, ne biramo samo krov nad glavom, već viziju života u kojoj se u potpunosti pronalazimo, pa je sasvim prirodno da nam je okruženje važno isto koliko i enterijer novog doma. Za potpuno blagostanje, neophodno je da u neposrednom okruženju imamo dovoljno zelenila.

Onima kojima jutra počinju uz vesele klince ili psa željnog šetnje, blizina većeg parka je možda i najznačajniji faktor pri izboru stambene lokacije. Za druge, koji cene spora rasanjivanja uz kafu, neprocenjiv je pogled na park kroz prozor ili sa terase. Poznato je i da boravak u prirodi momentalno popravlja raspoloženje i pruža energiju nakon iscrpljujućeg radnog dana, pa ne čudi što mnogi radoholici popodneva rado provode u parku, u džogiranju ili nekoj drugoj rekreaciji. Istraživanja čak pokazuju da samo dva sata boravka u parku nedeljno imaju izuzetno pozitivan uticaj na stanje duha i tela.

U velikim gradovima često nije lako pronaći stan koji zadovoljava sve te kriterijume, a da je istovremeno dovoljno prostran i udoban za život čitave porodice. Belgrade Waterfront baš takve stanove nudi u okviru nove stambene zgrade BW Quartet, smeštene unutar Park Distrikta. Reč je o modernoj osmospratnici, koja ispunjava mnogo više od očekivanih standarda.

Pozicionirana između Savskog parka, najveće zelene površine u novom, urbanom gradskom jezgru i Savske ulice, koja omogućava laku povezanost sa ključnim gradskim lokacijama, BW Quartet spaja sve benefite mira tipičnog za život na periferiji i gradske dinamike.

Kako se na samo minut hoda nalazi novi Savski trg, a na kratkoj pešačkoj distanci Kula Beograd, brojni kafići i restorani, kao i najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija Galerija Belgrade, stanari BW Quartet-a se opravdano mogu pohvaliti najatraktivnijim komšilukom. Osim toga, BW Quartet se izdvaja i po blizini Sava Promenade, najlepšeg beogradskog šetališta i epicentra gradskih dešavanja tokom čitave godine.

Ne odlažite trenutak kada ćete početi da živite svoje snove, jer uz samo jednu mudru investicionu odluku svi oni mogu i da se ostvare.

promopromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.