Maja Louis objavila novu pesmu „Krila“ koju vrtimo na repeat

by | 26 oktobra, 2021
Maja Louis objavila novu pesmu "Krila"

Maja Louis objavila novu pesmu Krila, a kako zvuči, poslušajte u nastavku. 

Maja Louis svojim novim drugim albumom, Krila nastavlja da gradi autentičnost, dobro potkovanu muzičkim legitimitetom porodice Louis.

Novo poglavlje u muzičkom stvaralaštvu i hrabar iskorak, najavila je već singlom Majo, probudi se, objavljenim krajem 2020. godine, kombinovanjem svoje muzičke svestranosti (r’n’b, hip hop, funk) i nepokolebljive želje da piše istovemeno o svojoj unutrašnjoj snazi, ali i ranjivosti.

Maja Louis objavila novu pesmu „Krila“

Maja je veoma iskrena u svojim novim pesmama, uz povremeni vrisak kako bi se čula, reflektujući kako se oseća – ponekad još uvek povređena, ponekad oslobođena ili u fazi između. Upravo ovakav pristup donosi jedinstvenost novom albumu i odražava glas žene, osnažujući, oslobađajući i istovremeno potpuno iskren.

 

Album Krila predstavlja zapis procesa životnog odrastanja i iskustvo samog procesa.

Mogu da kažem da sam srećna osoba. Imam padove i uspone kao i svako, ali sam izgubila strah od reči. Sve sto želim da kažem – napišem – i oslobodim se na taj način. Sve moje pesme su deo mene, moja iskustva, moje emocije. Daju mi snagu i podsete me šta sam sve prebrodila. Nadam se da će se u njima i drugi pronaći i da će im one davati vetar u leđa kao i meni, izjavila je Maja.

Samopouzdanje i pozitivan stav

Kao umetnica spremna da eksperimentiše, Maja je za album je pripremila eklektički mix r’n’b, funk-a i soul-a, uz primese hip hopa. Album otvara istoimena pesma Krila koja pokazuje Majine sposobnosti da prenese iskrene emocije sa lirskom i instrumentalnom kompleksnošću. Samopouzdanje i pozitivan stav oslikavaju zarazan ritam i raspevanost, u pesmama Žurka i Znaj da si uspela.

Gde nestaše one pesme stare obrada je pesme koju je izvodio Louis: “ Ova pesma je meni i Marku veoma draga i jedva sam čekala da je izvedemo zajedno, jer nas vezuje za tatu” – objašnjava Maja.

Suštinu ljubavi, naklonost i slabosti reflektuju pesme Kafena kašika i Sve će biti OK.

Kroz album, Maja vodi priču sa neočekivanim zaokretima, ali istovremeno zadržavajući jak osećaj povezanosti gde svaka pesma elegantno teče u sledeću.

Tekst pesama potpisuje Maja, muziku i aranžman radili su Maja i brat Marko Louis zajedno, produkciju i mix potpisuje Marko Louis. Na albumu sviraju sjajni muzičari: Aleksandar Dragutinović Šekspir (Bas gitara), Nikola Jezdić Pindo (Gitare) i Goran Savić Čaki (Bubanj).

Izdanje albuma prati video spot za naslovnu pesmu Krila. Režiju i fotografiju potpisuje Dragan Jereminov.

lepotaizdravlje.rsPromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.