Manifestovanje: Mini vodič kroz ovu duhovnu praksu

by | 10 oktobra, 2021
Manifestovanje

Manifestovanje je sve popularnija praksa, a mi vam otkrivamo i kako da je praktikujete. 

Da li ste nekada nešto želeli toliko jako da vam se na kraju to i ostvarilo? Možda ste zamišljali sve do detalja, trošili sate u maštanju, ili ste jednostavno sebi iznova govorili da će se to desiti… Dok se nije i desilo.

Gore opisane aktivnosti zapravo su manifestovanje, „zakon privlačnosti“, odnosno maštanje i duboka želja da se nešto desi.Danas, manifestovanje je veoma popularno u duhovnim krugovima, a manifestovati se može bilo šta. Ipak, mi vam u nastavku otkrivamo kako da manifestujete najčešće želje.

Manifestovanje najčešćih želja

Novac

Uzmite novčanik i držite ga u ruci. Počnite da zamišljajte kakav je osećaj da ne morate nikada da brinete o novcu. Zatim, uzmite parče papira  (ili ček) i ispišite sumu koja bi vas učinila finansijski stabilnom.

Odaberite dan u budućnosti (na primer, za nekoliko godina) i napišite ga. Zatim, stavite parče papira (ček) u novčanik. Upravo ovim ste započeli svoj finansijski cilj i Univerzum navija za vas.

Samopouzdanje

Uzmite parče papira i na levoj strani napišite tri osobine koje volite kod sebe. Na desnoj zapišite tri nesigurnosti. Iscrtajte linije između redova dok razmišljate o tome kako su osobine koje volite sjajne i kako vam podižu samopouzdanje. Zatim, saosećajte se s svojim nesigurnostima. Ponavljajte svaki dan ovo, dok ne naučite kako da budete ljubazniji prema sebi samom.

Pročitajte i… Treba vam pomoć oko ostvarivanja ciljeva? Isprobajte 369 metodu

Ljubav

Biće vam potrebne dve crvene ili roze sveće i šećer. Uzmite jednu sveću u ruku i prislonite na srce. Izgovorite svoje ime naglas i zamišljajte kako vaša energija ulazi u sveću. Zatim uzmite drugu sveću i izgovorite šta sve želite u ljubavi. Postavite sveće na oko 15 cm jednu od druge i napravite put od šećera između njih. Zatim, spojte polako sveće, zamišljajući svetlo koje postaje sve svetlije i svetlije. Kada ih približite na 2 cm jednu od druge, upalite ih i pustite da izgore. Ovo radite koliko god puta želite. I verujte da vas prava ljubav čeka.

Uspeh u karijeri

Povežite se s disanjem i rastresite ruke. Zamišljajte da energija prolazi od vaše glave ka prstima. Podesite tajmer na 4 minuta i zapištite reči, ideje, fraze ili simbole koji vaš inspirišu (uspeh, posao, karijera…).

Kada istekne vreme napravite spisak svega što ste zapisali. I to čitajte svaki dan.

 

lepotaizdravlje.rs fcscafeine/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.